Andra, primul mesaj dupa ce a discutat cu Bogdan Mocanu! A jignit-o pe Bia in ultimul hal! Ce a spus despre femeile ''usoare''

Autor: O.P.
Actualizat: 20 mai 2020, 11:34

Andra si Bogdan s-au despartit , spre dezamagirea tuturor fanilor celor doi.

Cei doi s-au despartit dupa ce Andra ar fi aflat faptul ca Bogdan a mers la o pensiune cu Bia si ar fi inselat-o. Destramarea relatiei lor a fost ca un soc pentru fanii ''Puterea dragostei''. 

Citeste si: Prima reactie a Andrei dupa ce s-a spus ca s-a impacat cu Bogdan Mocanu! "Da, ne-am intalnit..."

In aceasta dimineata, Andra a postat un mesaj pentru Bogdan: 

'' Barbatii puternici lupta pentru femeile dificile. Ceilalti se multumesc cu cele usoare''

Bogdan Mocanu a fost unul dintre concurentii care au facut furori printre fetele din casa "Puterea dragostei", inca din primul sezon al emisiunii. Carismaticul tanar s-a orientat initial catre Mary, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai bine, invitand-o la intalniri in camera rosie. Ulterior s-a reorientat catre Roxana, care a inceput sa ii atraga atentia, dupa ce aceasta s-a despartit de Andy. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca a dat cartile pe fata! Care e adevarul despre relatiile ei din casa

Bogdan Mocanu a atras atentia fetelor inca de la intrarea in emisiune, datorita trupului sau extrem de bine lucrat la sala de fitness. Acesta a marturisit tuturor faptul ca aspectul lui fizic se datoreaza sportului pe care il practica inca de la varsta majoratului. Bogdan nu s-a ferit sa posteze imagini inedite de la marile competitii la care a participat de-a lungul timpului, in cadrul carora a castigat multe trofee, de care este foarte mandru.

Bogdan Mocanu a revenit in casa "Puterea dragostei" si sezonul doi al show-ului matrimonial, mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca perechea potrivita. Acesta a incerca sa formeze un cuplu cu Bia, insa nu au reusit sa se apropie si sa puna bazele unei relatii. Si in cele din urma, a fost cucerit iremediabil de Andra Volos, care l-a fascinat cu frumusetea ei rapitoare si au format unul dintre cele mai solide si reusite cupluri de la "Puterea dragostei".

Citeste si: Medicul Adina Alberts, semnal de alarma: "Degeaba se ia temperatura la intrarea in magazine"

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.