Andra si Bogdan Mocanu s-au despartit? Primele declaratii ale acesteia: ''Chiar daca supararea... ''

Autor: O.P.

Andra si Bogdan Mocanu au fost unii dintre cei mai iubiti si apreciati concurenti din casa ''Puterea dragostei''.

Acestia au iesit din emisiune pentru a-si trai povestea de dragoste in afara casei. Dupa o relatie de cateva luni, se pare ca cei doi au decis sa isi spuna ''Adio''. Andra a postat, pe o retea de socializare, un mesaj care i-a ingrijorat pe fanii lor. 

Citeste si: Andreea Oprica si Bianca s-au batut la hotel! Livian a sarit in apararea Biancai! Scene uluitoare

Din postarea facuta de Andra se intelege faptul ca si-a pierdut increderea in Bogdan Mocanu si chiar daca vor da uitatii certurile, relatia lor nu va mai fi ca inainte. 

Citeste si: Imagini uluitoare cu Andreea Pirui! Le-a aratat concurentilor de la "Puterea dragostei" ce inseamna sa fii dansatoare profesionista! VIDEO

Bogdan Mocanu, la Roma, fara Andra!

Bogdan Mocanu a fost unul dintre concurentii care au facut furori printre fetele din casa "Puterea dragostei", inca din primul sezon al emisiunii. Carismaticul tanar s-a orientat initial catre Mary, pe care si-a dorit sa o cunoasca mai bine, invitand-o la intalniri in camera rosie. Ulterior s-a reorientat catre Roxana, care a inceput sa ii atraga atentia, dupa ce aceasta s-a despartit de Andy. 

Citeste si: Decizia lui Livian legata de Bianca, dupa ce au aparut filmul pentru adulti si imaginile de la videochat!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu a atras atentia fetelor inca de la intrarea in emisiune, datorita trupului sau extrem de bine lucrat la sala de fitness. Acesta a marturisit tuturor faptul ca aspectul lui fizic se datoreaza sportului pe care il practica inca de la varsta majoratului. Bogdan nu s-a ferit sa posteze imagini inedite de la marile competitii la care a participat de-a lungul timpului, in cadrul carora a castigat multe trofee, de care este foarte mandru.

Dupa ce s-a aflat in casa "Puterea dragostei" ca Roxana s-ar fi reintalnit cu Andy, in afara emisiunii, Bogdan Mocanu a decis sa rupa relatia cu aceasta si sa mearga fiecare pe drumul lui. Ulterior tanarul a incercat sa formeze o relatie cu Ana Maria Lintaru, insa cei doi nu au reusit sa faca pasi unul catre celelalt.

Citeste si: FOTO. Deea Codrea “s-a tunat” inainte de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nu as putea sa fiu mai fericita cu decizia aleasa!”

Citeste si: FOTO. Deea Codrea “s-a tunat” inainte de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”: „Nu as putea sa fiu mai fericita cu decizia aleasa!”

Bogdan Mocanu a revenit in casa "Puterea dragostei" si sezonul doi al show-ului matrimonial, mai hotarat ca oricand sa isi gaseasca perechea potrivita. Acesta a incerca sa formeze un cuplu cu Bia, insa nu au reusit sa se apropie si sa puna bazele unei relatii.

Si in cele din urma, a fost cucerit iremediabil de Andra Volos, care l-a fascinat cu frumusetea ei rapitoare si au format unul dintre cele mai solide si reusite cupluri de la "Puterea dragostei".

Citeste si: Livian îi ia apărarea Biancăi de la Puterea Dragostei și aruncă cu vorbe grele în cei care o critică

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.