Andra: "Sunt mai slaba decat inainte sa raman insarcinata" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 20:20

Andra reprezinta exceptia de la regula. In timp ce unele vedete gasesc ca e firesc sa petreci ore intregi in sala de fitness pentru a te mentine in forma, Andra face contrariul. Nu se duce deloc la sala si totusi arata impecabil! Secretul?! Practica totusi un alt sport.

"Nu merg la fitness, nu am timp si cand am timp prefer sa stau cu baiatul meu. Crede-ma ca fac sport cu baiatul meu, alerg de colo pana colo, tot sport se numeste si asta", a declarat Andra Maruta.

 

Asa ca, baietelul e cel care o ajuta la arderea caloriilor! Andra e tare multumita de efectele vizibile obtinute in urma orelor de “sport” efectuate sub indrumarea antrenorului personal…David!

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

"Da,

sunt mai slaba decat inainte sa raman insarcinata", a mai adaugat cantareata spunand ca isi doreste din tot sufletul sa apara si ce de-al doilea copilas in familia Maruta. Urmareste materialul VIDEO si vezi ce a mai povestit Andra.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.