Andra Voloș a ajuns de urgență la spital: "Intru în operație" În ce stare se află fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Author: Marina Ionescu
Andra Voloș Foto(4)
Andra Voloș a ajuns de urgență la spital:
Sursa: Facebook

Andra Volos a ajuns pe patul de spital. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei are probleme de sănătate!

Andra Volos și-a îngrijorat fanii cu ultima postare de pe contul ei de Instagram. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu le-a transmis fanilor un mesaj, însă nu a dat multe detalii. Ce a păți fosta concurentă de la Puterea dragostei?

Citeste si: Andra Voloș, anunț neașteptat în urmă cu puțin timp: ”Ne vedem în emisiune?!” Șatena s-a hotărât să se întoarcă la Puterea Dragostei?!

Andra Volos a ajuns la spital

Potrivit wowbiz, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a mărturisit recent pe contul ei de Instagram, că urmează să-și facă o operație, însă nu a spus exact la ce se intervenție se referă. Iată că a venit și ziua cea mare, exact cum a spus și Andra în această dimineață.

Bună dimineața.

Ziua cea mare a sosit, o să vă dați seama mai încolo despre ce este vorba. Important e că o am pe Deea lângă mine și că mă susține de fiecare dată”, 
a spus Andra Volos.

Andra Voloș a mărturisit că încă din copilărie a avut mici probleme, iar astăzi urmează să facă operația de care chiar avea nevoie și pe care n-o consideră un moft.

Susținătorii acesteia se întreabă ce a pățit frumoasa Andra Volos, care a avut nevoie de ajutorul medicilor. 

Citeste si: Motivul incredibil pentru care Bogdan Mocanu își ține ascunsă iubita! Adevărul a fost spus: "Pentru că e foarte mișto când…"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

”  Zici că am venit la stand-up comedy, nu la operație. 

Astăzi nu vorbim doar de un moft și de estetică, ci și de sănătate pentru că de mică am avut mici probleme. Astăzi o să le rezolvăm, dar să trec peste toate emoțiile astea. Intru peste puțin timp în operație  ”, a mărturisit Andra Volos, de pe patul de spital.

Deea, prietena Andrei Volos, se tunează

Totodată, Andreea Ardelean, fosta iubită a lui Ricardo de la Puterea Dragostei, dar și cea mai bună prietenă a Andrei Volos, a declarat că urmează să se opereze. 

Deea a recunoscut, în aceasta dimineață, că urmează să recurgă la rinoplastie, cât mai curând.

Citeste si: Bogdan Mocanu, detalii despre noua iubită. Cine i-a furat inima fostului concurent de la Puterea Dragostei?

”  Nu am încă rinoplastie, dar urmează să-mi fac foarte curând. Abia aștept și o să vă țin la curent și pe voi cu toate detaliile  ”, a mărturisit Deea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

De altfel, Deea vrea să-și pună și silicoane, imediat după sărbătorile pascale.  ”Urmează să-mi fac cei mai frumoși sâni după sărbători”,  a mai spus Deea.