Andra Voloș a dat cărțile pe față! Ce a dezvăluit fosta concurentă de la "Puterea dragostei" despre Bogdan Mocanu

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 oct 2020, 17:15
Andra Voloș, dezvăluiri despre o posibilă împăcare cu Bogdan Mocanu

Controversata concurentă Andra Volos a făcut dezvăluiri incendiare despre Bogdan Mocanu. Focoasa brunetă a spus tot la televizor.

Bogdan Mocanu și Andra Volos au reprezentat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri marca Puterea Dragostei. Emisiunea de pe Kanal D a reușit să îi apropie, iar mulți s-au gândit că pe viitor îi vor vedea ajungând și-n fața altarului. În realitate, ei s-au despărțit din cauza neînțelegerilor. Fanii au fost extrem de dezamăgiţi de separare.

Andra Voloș despre despărțirea de Bogdan Mocanu

Recent, Andra a fost prezentă în platoul Wowbiz.ro, unde a vorbit despre noutăţile din viaţa sa, dar şi despre o posibilă împăcare cu fostul iubit. Frumoasa șatenă a declarat că nu are resentimente față de fostul ei iubit și că nu există cale de întoarcere spre o împăcare.

“Nu o să ne mai împăcăm niciodată. Asta e sută la sută clar. Noi suntem despărțiți de o lună și ceva și gata este”, a spus vedetă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au despărțit definitiv? Fostul concurent de la Puterea Dragostei a aruncat bomba: "Nu ar trebui să îndrăznească să ridice privirea la mine"

Întrebată dacă ar accepta să cânte alături de fostul său partener, Andra a mărturisit că nu ar refuza o asemenea ofertă de colaborare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

“Nu aș spune nu, pentru că eu nu țin ură pe oameni sau să denigrez pe cineva să ajung eu în față. Tot timpul am spus că da, aș colabora. De ce nu?”, a mai explicat aceasta.

Andra, mesaj pentru actuala iubită a lui Bogdan Mocanu

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a lansat un mesaj dur pentru actuala iubită a lui Bogdan Mocanu.

Focoasa brunetă a postat totul pe contul său oficial de socializare.

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a filmat în timp ce mușca dintr-o felie de lămâie:  „ Acel moment când o vezi pe actuala fostului tău!”  a transmis Andra Volos.

Mai mult, fosta concurentă de la Puterea Dragostei îl acuză că ar înşela-o pe actuala parteneră:  “Probabil sunt mai multe actuale.

Nu dau nume… 100% stric combinațiile!”.

În prezent, Andra și Bogdan au mers pe drumuri separate. Andra Volos s-a implicat în diferite proiecte muzicale, alături de maneliști celebri. Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei” s-a lansat și el pe piața muzicală din România. În curând va ieși o nouă piesă semnată Anna Lesko și Bogdan Mocanu.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.