Andra Volos a intrat in casa Puterea dragostei! Cu ce concurent cuplat a ales sa danseze! VIDEO

Author: Andrei Ionescu
Andra Volos s-a intors in casa Puterea dragostei

Andra Volos s-a intors in casa Puterea dragostei, acolo unde a facut senzatie in sezonul 2. Nu e clar inca daca va fi sau nu concurenta in sezonul 3.

Andra Volos a fost primita cu entuziasm de catre baieti, care au aplaudat frenetic atunci cand au vazut-o.

Fosta iubita a lui Bogdan Mocanu i-a pupat pe toti, apoi a trebuit sa aleaga un baiat cu care sa danseze.

L-a ales pe George, sub privirile foarte atente ale Monei, care este foarte geloasa. In timp ce dansau, el a adus vorba despre faptul ca ar fi cuplat.

"Dansam mai la distanta", i-a spus ea, semn ca nu vrea sa ii cauzeze probleme.

George si Mona, relatie complicata!

George si Mona au o relatie teribil de complicata. Cei doi s-au despartit si impacat de mai multe ori, iar in prezent situatia lor este incerta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

George vorbea si despre faptul ca Mona ar putea parasi curand emisiunea, pentru ca trebuie sa il duca pe baiatul ei la scoala. El spunea ca nu simte, in acest moment, sa paraseasca show-ul alaturi de ea, nefiind sigur pe sentimentele lui. 

"Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam.

Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt. De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum", spunea George.

"Ea are niste probleme pe care eu nu le pot rezolva. Stiti ce probleme are ea acasa? Daca ea maine pleaca? Eu am o retinere cand stiu ca ea pleaca maine sau peste o luna. Eu daca pun sentimente si ea pleaca? Nu stiam ca ea are termen limita!", mai spunea George.

George i-a zis Monei, intr-o discutie fata in fata, ca el nu reuseste sa isi dea seama cine este ea, fiindca e diferita in show.

Problemele sunt profunde intre ei, la fel ca cele dintre Bogdan Mocanu si Andra, care, si ei, s-au tot despartit si impacat.