Andra Voloș, alături de un bărbat misterios în Istanbul! Imaginile care o să îl scoată din minți pe Mocanu

Autor: Amalia Georgescu
Andra Voloș în Istanbul
Sursa: Instagram

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au despărțit din nou, iar acum, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a afișat alături de un bărbat misterios în Istanbul. Despre cine este vorba?

Decizia Andrei Voloș de a pleca în Turcia i-a luat prin surprindere pe urmăritorii ei de pe instagram. După o perioadă în care a stat departe de România, încercând să treacă peste despărțirea de Bogdan Mocanu, prietenii ei virtuali au crezut că întoarcerea în țară va fi una definitivă, având în vedere că lucrurile păreau că merg în direcția potrivită între ea și Bogdan Mocanu, dar nu a fost așa.

Cu cine s-a fotografiat Andra Voloș în Istanbul?

Întâi a postat o fotografie din casa Puterea Dragostei, iar acum, Andra Voloș s-a fotografiat alături de un bărbat misterios în Istanbul. Pentru că bărbatul a fost surprins în fotografie din profil, prietenii virtuali ai Andrei Voloș nu și-au putut da seama din prima despre cine este vorba, iar mulți s-au grăbit să spună că ar putea fi un admirator al acesteia.

Citeste si: Bogdan Mocanu, decizie radicală după ce Andra Voloș a intrat în casa Puterea Dragostei: "Mi-am făcut bagajul și..." Unde a plecat?

Bărbatul misterios din fotografia postată de Andra Voloș la story este Nikolas Sax. Aceeași fotografie a fost încărcată și pe contul personal de instagram al acestuia. Artistul a postat și un mesaj în dreptul imaginii în care apare alături de Andra Voloș.

"În curând "Cred că m-am îndrăgostit"!! Bomba anului!", a scris Nikolas Sax pe instagram.

Astfel, se pare că Nikolas Sax și Andra Voloș colaborează din punct de vedere profesional, urmând să lanseze împreună o nouă melodie. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu a criticat-o dur pe Andra Voloș după ce aceasta a pozat cu posteriorul la vedere: "Sunt uimit, profund dezamăgit și..." Incredibil ce a spus despre prietenele ei

Fotografia în care cei doi apar împreună a stârnit un val de reacții pe instagram. Prietenii virtuali ai lui Nikolas Sax au ținut să îi amintească acestuia că legătura dintre el și Andra Voloș cu siguranță nu va fi pe placul lui Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei.

"O să ai probleme cu Mocanu, slăbuțule.", i-a spus un prieten de pe instagram lui Nikolas Sax.

Deși se află împreună în Istanbul, Nikolas Sax și Andra Voloș au dat de înțeles că relația lor este una strict profesională.

Citeste si: Andra Volos de la "Puterea Dragostei" a întrecut toate așteptările fanilor. Cum s-a fotografiat frumoasa șatenă