Andra Volos, amenințată în miez de noapte de Bogdan Mocanu. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a făcut publică conversația cu bărbatul: ”Vi se pare normal să fiu sunată, amenințată și înjurată în halul asta"

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 30 iul 2022, 05:00
Andra Volos, momente de cosmar
Sursa: Instagram

Andra Volos a trecut prin momente cumplite în urmă cu puțin timp. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a fost sunată și amenințată de fostul iubit, Bogdan Mocanu. Bruneta a făcut publică conversația cu fostul partener.

Andra Volos și Bogdan Mocanu păreau a fi unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, chiar și după ce au părăsit emisiunea Puterea dragostei. Se pare că lucrurile dintre ei s-au deteriorat la un moment dat și au decis să meargă pe drumuri diferite. Deși nu mai formează un cuplu de aproape un an, se pare că Bogdan Mocanu nu-i dă pace, acesta a sunat-o în miez de noapte pus pe amenințări. Cum a reacționat Andra Volos?

Andra Volos, amenințată în miez de noapte de Bogdan Mocanu

Andra Volos a trecut prin momente de coșmar cu puțin timp în urmă. Fosta concurentă de la Puterea dragostei a primit un telefon ciudat de la fostul iubit, Bogdan Mocanu, care a amenințat-o și a înjurat-o fără motiv. Vedeta se afla în oraș cu prietenii la momentul întâmplării acestui eveniment nefericit. Aceasta a ținut să înregistreze conversația cu bărbatul pentru a arăta public ce face acesta, în condițiile în care relația lor s-a sfârșit în urmă cu aproape un an.

”Cine e la telefon?... cine e la telefon? întreb încă o dată...Bogdan, așa, ce s-a întâmplat...ce fac eu?”, a spus Andra Volos.

”Ce sunt apropourile alea la nevastă-mea...faci poze...pe spatele lui nevastă-mea.”, a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Andra Volos și-a operat nasul! Cum arată fosta concurentă de la de la "Puterea dragostei" după procedura de rinoplastie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că Bogdan Mocanu a sunat-o revoltat pe Andra Volos, după ce aceasta ar fi făcut niște postări în mediul online care făceau referire la actuala parteneră a fostului concurent de la Puterea dragostei.

”Chiar sunt șocată, îmi vine să și râd, și să plâng, în același moment, nu am cuvinte. Am ținut să pun asta pe story pentru că mi s-a întâmplat acum o jumătate de oră, când eram cu prietenii în oraș, și i-am spus prietenei mele să înregistreze...i-am

spus scoate, te rog, telefonul să înregistrez pentru că nu știu de ce sunt înjurată, amenințată în ultimul hal.”, a spus Andra Volos pe Instagram, după evenimentul nefericit care a avut locu cu puțin timp în urmă.

Vedeta a dezvăluit că nu va lăsa lucrurile așa și îl va demasca pe Bogdan Mocanu, iar poliția va rezolva toată această situație.

”Vi se pare normal să fiu sunată, amenințată și înjurată în halul asta, de așa zisul domnu' Bogdan Mocanu???", a scris Andra Volos pe Istagram.

Citeste si: Andra Voloș, mesaj cutremurător pe rețelele de socializare: ”Degeaba mă prefac eu că sunt bine! Îmi vine să mor” Fosta concurentă de la Puterea Dragostei trece prin momente dificile

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.