Andra Voloș, anunț după despărțirea de Bogdan Mocanu: "Vă prezint singura mea iubire adevărată" Despre cine este vorba?

Autor: Amalia Georgescu
Andra Voloș, fostă concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu mai formează un cuplu. Cei doi foști concurenți de la Puterea Dragostei au decis să pornească pe drumuri separate și să lase în urmă trecutul.

Cu toate că erau văzuți drept un exemplu pentru alte cupluri, având în vedere că au reușit să aibă o relație și în afara competiției Puterea Dragostei, ulterior, Andra Voloș și Bogdan Mocanu au decis să pună capăt poveștii lor de iubire, totul după ce între ei au apărut mai multe neînțelegeri.

Pe cine iubește Andra Voloș? A făcut marea dezvăluire

S-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, dar de această dată se pare că lucrurile sunt mai serioase ca niciodată, asta dacă ar fi să luăm în calcul declarațiile făcute recent de Bogdan Mocanu. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a confirmat că el și Andra Voloș s-au separat din nou, spunând că de această dată despărțirea este una definitivă.

După ce s-a aflat că și-au spus "Adio", Andra Voloș a făcut un anunț surprizător pe contul personal de instagram.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a dezvăluit prietenilor virtuali cine este marea ei iubire. Dacă mulți se așteptau ca în viața Andrei Voloș să își fi făcut deja apariția un alt bărbat, ei bine, se pare că încă nu se pune problema de o nouă relație. Mai exact, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a ținut să precizeze că este foarte atașată de animalul ei de companie, spunând despre el că este "singura ei iubire adevărată".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Și acum vreau să v-o prezint pe singura mea iubire adevărată, care niciodată nu o să mă înșele sau dezamăgească sau alte chestii.", 

a spus Andra Voloș într-un story pe care l-a postat pe instagram.

Andra Voloș iubește foarte mult animalele, în special cățeii din rasa Pomeranian, lucru care nu mai este un secret pentru nimeni. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se fotografiază frecvent alături de acești căței, semn că ocupă un loc cu adevărat special în sufletul ei.

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.