Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a primit ce a meritat de Moș Nicolae! Frumoasa brunetă a primit un inel cu diamante care a furat ochii tuturor urmăritorilor ei

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 sep 2022, 06:40

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a primit ce a meritat de Moș Nicolae! Frumoasa brunetă a primit un inel cu diamante care a furat ochii tuturor urmăritorilor ei

Sursa: Instagram Andra Volos

Andra Volos le-a transmis susținătorilor ei că a primit cadouri speciale de la Moș Nicolae. Printre cele mai deosebite cadouri, se numără un inel cu diamante strălucitor.

Se pare că Andra Volos, fosta concurentă de la emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” a fost tare cuminte anul acesta, fapt demonstrat de cadourile primite de la Moș Nicolae.

Andra Volos a primit un inel cu diamante! A furat privirile tuturor

Andra Volos a sărbătorit Sfântul Nicolae în oraș, cu fetele. Când a ajuns acasă, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” le-a arătat pe Instagram Story fanilor ei ce cadouri a primit de la Moș Nicolae.

Citeste si: Andra Volos, hărțuită de un individ necunoscut. Fosta concurentă de la Puterea dragostei trece prin momente cumplite

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fossta concurentă a primit un buchet enorm de trandafiri roșii, un colier, dar cel mai deosebit cadou, care a atras atenția tuturor, este inelul cu diamante primit de frumoasa brunetă. Urmăritorii Andrei Volos n-au întârziat să-și pună întrebarea dacă inelul este un simplu cadou sau este o declarație de iubire din partea unui posibil partener de viață. Acest lucru nu este, deocamdată, concretizat, fiindcă nu se știe dacă îndrăgita fostă concurentă de la „Puterea Dragostei” are sau nu are pe cineva în viața ei. 

Andra Volos este foarte atentă la aspectul și la cariera ei 

Andra Volos este foarte atentă la aparițiile sale și petrece foarte mult timp în salonul de înfrumusețare al prietenului ei, acolo unde testează mai multe look-uri diferite, dar foarte sexy.

Citeste si: Andra Volos, noi dezvăluiri după scandalul cu Bogdan Mocanu. Ce a făcut fosta concurentă de la Puterea dragostei imediat după discuția aprinsă cu fostul iubit

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” este curtată de mulți bărbați, dar nu s-a găsit încă acel bărbat care să o facă pe Andra Volos să se îndrăgostească până peste cap de el. 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.