Andra Volos, decizie radicală înainte de cununia cu Lele: „Vreau să vă anunț că mâine…”. Cum va reacționa cunoscutul artist

Autor: Diana Bostan

Andra Volos și Lele se cunună astăzi, 24 iulie

Sursa: Instagram: Andra Volos

Astăzi este o zi deosebită pentru Andra Volos și Lele, care își vor uni destinele printr-o ceremonie civilă. Cu toate aceste, Andra a făcut un anunț surprinzător pe contul său personal de Instagram, chiar cu o seară înainte de marele eveniment.

Cu o seară înainte de acest eveniment important, Andra Volos a transmis un mesaj special către toți urmăritorii săi, anunțându-și intenția de a se deconecta de la rețelele sociale pentru a se bucura pe deplin de această zi unică.

Citește și: Cum arată inelul de logodnă al Andrei Volos! Vedeta a fost cerută în căsătorie de Lele, iar cununia și botezul vor avea loc pe 24 iulie

Andra Volos își ține urmăritorii în suspans

Vedeta a anunțat faptul că vrea să se concentreze pe familie și prieteni în această zi specială, lăsând deoparte lumea virtuală pentru a trăi momentul la maxim. Cununia civilă de astăzi marchează doar începutul unei serii de evenimente fericite, inclusiv nunta și botezul, pe care Andra și Lele le așteaptă cu nerăbdare.

Citește și: „Nu dorm de două săptămâni încoace” Viața Andrei Volos s-a schimbat radical de când a adus-o pe lume pe fetița ei, micuța Kim. Cum face față vedeta jobului de mămică

Urmăritorii cuplului sunt nevoiți să aștepte câteva zile pentru a vedea primele imagini și detalii de la ceremonia civilă, dar Andra Volos promite că merită așteptarea. Aceasta va fi, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și memorabile zile din viața lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

„Vreau să anunț că mâine țin să nu postez absolut nimic, probabil foarte puțin, că vreau să mă distrez. De poimâine încolo. Vreau să mă distrez, să mă bucur de moment. Mâine vreau să mă distrez cu toată familia pentru că este momentul nostru unic și vreau să-l simt la maxim. Deci o să vă țin în suspans două-trei zile.”,

a spus Andra Volos, într-o postare făcută pe contul să personal de Instagram, în secțiunea InstaStory.

Andra Volos și Lele vor deveni soț și soție

Vedeta este extrem de emoționată și își dorește ca totul să iasă așa cum a planificat. Andra Volos a anunțat faptul că va avea două coafuri și că alegerea ținutelor pentru ziua cea mare a fost una extrem de dificilă.

Citește și: Gestul emoționant pe care l-a făcut Andra Voloș de ziua onomastică a fetiței sale! Astăzi este prima zi de nume a lui Kim Nicole: „Cel mai frumos cadou primit de la Dumnezeu”

Obosită, dar fericită, Andra Volos a mărturisit că acest eveniment este cel mai frumos din viața ei, însă vor urma și altele. Fiind un moment atât de important, Andra a anunțat că vrea să se distreze alături de familie și de prieteni.

„N-o să postez pentru că vreau să trăiesc la maxim momentul ăsta. O să fie cel mai frumos din viața mea, o să urmeze și nunta și botezul. Stau lângă familia mea, lângă prietenii mei dragi și nu vreau să stau pe telefon”, a mai spus Andra Volos.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!