Andra Voloș este însărcinată? Ce a anunțat a pus pe gânduri pe toată lumea

Autor: Bianca Hriscu
video Foto(4)

Andra Voloș este însărcinată? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj controversat pe contul personal de instagram.

Andra Voloș este însărcinată?  Lucrurile s-au liniștit în viața ei personală, astfel că, după o perioadă dificilă, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" este din nou fericită alături de bărbatul iubit.

Citeste si: Andra Volos, prima reacție după accidentul teribil în care a fost implicat Bogdan Mocanu! Cei doi tocmai se despărțiseră din nou!

Andra Voloș este însărcinată? Ce a anunțat a pus pe gânduri pe toată lumea

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au împăcat. După ce au stat despărțiți, cei doi au ajuns la concluzia că relația lor merită o nouă șansă, motiv pentru care au decis să lase de-o parte problemele din trecut și să meargă împreună pe același drum. Chiar dacă ea este în Italia, iar el în România, povestea lor de dragoste continuă, iar acum, Andra Voloș a făcut un anunț care ridică semne de întrebare.

Într-o postare pe contul personal de instagram, Andra Voloș le-a mărturisit prietenilor virtuali că are pofte de graviduță. Evident, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" nu a dezvăluit dacă este însărcinată, dar așa cum era de așteptat, comentariul ei a stârnit controverse.

"Am pofte de graviduță.", a scris Andra Voloș pe contul personal de instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra Voloș, în cea mai sexy ținută. Salopeta i-a pus în evidență formele generoase

Ce a făcut Andra Voloș după ce a aflat că Bianca a câștigat marele premiu la "Puterea Dragostei"?

Andra Voloș, prima reacție după ce Bianca a câștigat marele premiu la  Puterea Dragostei. Ce a apărut pe contul ei personal de instagram?

Andra Voloș, prima reacție după ce Bianca a câștigat marele premiu la" Puterea Dragostei ".Fosta concurentă s-a alăturat și ea celor care au ținut să transmită public un mesaj după Marea Finală a sezonului cu numărul 2. 

După ce Bianca a fost desemnată pentru a doua oară marea câștigătoare a emisiunii" Puterea Dragostei", în mediul online au apărut o mulțime de reacții.

În timp ce susținătorii acesteia s-au bucurat foarte tare, au existat și persoane care au considerat că Bianca nu merita din nou marele premiu, printre acestea fiind și foști concurenți ai emisiunii, mai exact Simina și Roxana.

Deși a fost ținta criticilor după ce s-a aflat că a câștigat marele premiu la "Puterea Dragostei", Bianca a primit și multe mesaje frumoase din partea unor persoane care au crezut în ea și în povestea de dragoste pe care a trăit-o alături de Livian.

Înainte de Marea Finală, Andra Voloș a dezvăluit că o susține pe Bianca, astfel că, atunci când au fost anunțați câștigătorii, aceasta a ținut să o felicite public pe Bianca.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată. Nimeni nu a mai văzut-o așa