Andra Volos în așteptarea minunii din viața ei: „Fata mea are cordonul ombilical...în jurul gâtului”

Author: Cristina Mocanu

Cunoscuta concurentă de la "Puterea Dragostei" se află în travaliu de mai bine de 24 de ore, iar emoțiile sale au atins cote maxime.

Andra Volos, cunoscută publicului din emisiunea "Puterea Dragostei", se află în centrul atenției, în prezent, nu pentru participarea sa în show-ul TV, ci pentru experiența neașteptată și emoționantă prin care trece în aceste zile. În ciuda planurilor inițiale și a unui termen de naștere stabilit mai târziu, celebra artistă se confruntă cu contracții puternice, generând reacții intense din partea fanilor și a criticilor.

Andra Volos este internată în spital cu contracții puternice

Într-un anunț surprinzător, Andra Volos a dezvăluit că a fost internată în spital cu contracții puternice, punând sub semnul întrebării planurile inițiale de naștere programată pentru câteva săptămâni mai târziu. Acest moment neașteptat a adus cu sine un val de emoții atât pentru artistă, cât și pentru fanii săi, care au reacționat intens pe rețelele de socializare.

Într-o postare emoționantă pe platforma personală de Instagram, Andra a împărtășit cu fanii săi momente din experiența sa din spital .Vedeta

a descris emoțiile pe care le-a trăit în sala de terapie intensivă, unde se aștepta să aducă pe lume o fetiță. Aceasta a vorbit despre sunetele și momentele trăite intens în același timp cu celelalte mămici, care se aud din sălile de naștere alăturate.

„Hai să vă povestesc ceva drăguț, până vine doamna doctor care trebuie să vină să facem restul analizelor, care au rămas mai detaliate.

Ieri, după ce m-am internat, m-au pus în sala de terapie intensivă, pentru că s-au gândit că o să nasc, și lângă erau săli unde se năștea. Sala de naștere 1,2,3, unde nu vedeam, bineînțeles, pentru că eram într-o altă sală, dar auzeam totul. Și am auzit foarte multe femei care țipau, urlau, în ultimul hal, dar la câteva minuțele auzeam copii cum plângeau și la fiecare naștere, aproape, la vreo trei patru, am început să plâng.
Și acum mă gândeam că dacă în momentul ăla am plâns eu pentru o altă femeie, vă dați seama pentru mine ce emoții, ce trai...”

Citește și: Ce se întâmplă cu Andra Volos în aceste momente: ”Din păcate...” Vedeta, pregătită să nască din clipă în clipă

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum urmează să nască cunoscuta concurentă?

Cu toate că Andra și-ar dori să aducă pe lume copilul în mod natural, decizia finală nu depinde doar de ea. Medicii au recomandat o intervenție cezariană, având în vedere circumstanțele particulare ale sarcinii. Tensiunea crescândă și emoțiile intense au fost, fără îndoială, provocări pe care Andra le-a depășit cu forță și optimism.

Cu privire la perioada post-contracții, Andra a subliniat dorința sa de a reveni la starea de bine și normalitate.

În ciuda unor îngrijorări, ea și-a exprimat încrederea în rezultatul pozitiv al intervenției medicale și a spus că principalul său obiectiv este să se recupereze pentru a-și îmbrățișa cu drag micuța.

Citește și: Andra Volos se pregătește să devină mămică! Frumoasa brunetă a ajuns la spital și urmează să nască

„Și după toată experiența asta, mi-am zis gata nasc și eu natural și sunt sigură 100% că vreau să nasc natural. Doar că decizia nu rămâne la mine, pentru că doamna doctor mi-a recomandat cezariana, pentru că fata mea are cordonul ombilical, de două ori la gât, în jurul gâtului și pe lângă asta sunt foarte, foarte mică în bazin și acum o să vedem. Eu sinceră să fiu, chiar îmi doresc să nasc natural. Mi se par foarte strong femeile care nasc natural. Acum ce-o vrea Dumnezeu, că e natural, că e cezariană, important este să îmi revin cu răceala asta, că vă dați seama că dacă o să nasc prin cezariană, o să fie nasol rău să fiu tăiată și așa mai departe, să tușesc să strănut. Dumnezeu este sus și o să fie bine”, a mai precizat aceasta.