Andra Voloș, în cea mai sexy ținută. Salopeta i-a pus în evidență formele generoase

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 29 ian 2021, 15:45
video Foto(4)

Andra Voloș, în cea mai sexy ținută. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a făcut publică o imagine care a reușit să încingă imaginația bărbaților.

Andra Voloș, în cea mai sexy ținută.  Deși în ultima perioadă a adoptat un stil vestimentar ușor diferit, optând pentru piese oversized, Andra Voloș nu a uitat nici de ținutele mulate. Cum s-a afișat acum?

Citeste si: Bogdan Mocanu, in sezonul 3 al "Puterea dragostei"? Postarea care il da de gol

Citeste si: Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Primele imagini cu cei doi

Andra Voloș, în cea mai sexy ținută. Salopeta i-a pus în evidență formele generoase

Andra Voloș este o sursă de inspirație din punct de vedere vestimentar pentru urmăritorii de pe instagram, care nu sunt deloc puțini la număr. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" este pasionată de modă și frumusețe, astfel că reușește să facă tot felul de combinații vestimentare apreciate de prietenii virtuali.

Cu toate că de-a lungul timpului și-a schimbat preferințele vestimentare, chiar ea recunoscând că foarte rar mai poartă piese mulate, ei bine, atunci când o face, Andra Voloș reușește să atragă toate privirile. O fotografie pe care a postat-o recent la story, pe instagram, a făcut furori. Andra Voloș a îmbrăcat o salopetă nude, mulată pe corp și care a reușit să îi scoată în evidență formele generoase.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu: "Un bărbat adevărat..."

Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a vorbit despre iubirea adevărată.

Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu.Când nimeni nu mai credea că vor forma un cuplu din nou, Andra Voloș și Bogdan Mocanu au decis că povestea lor de iubire merită o nouă șansă.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au împăcat, iar vestea i-a bucurat pe toți cei care îi susțin. Lucrurile s-au întâmplat rapid, după ce fostul concurent de la" Puterea Dragostei" a plecat în Italia să își viziteze fosta iubită. Deși împăcarea lor a fost privită cu ochi buni de cei care au crezut mereu în ei, au existat destul de multe comentarii în care Andrei i s-a atras atenția că nu ar fi trebuit să treacă peste infidelitatea lui Bogdan. 

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andra de la „Puterea Dragostei”, apariție neașteptată. Nimeni nu a mai văzut-o așa

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.