Andra Voloș, în oraș cu un bărbat celebru din România: "Ce onoare să mă scoată la paste..." Despre cine este vorba?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 01 feb 2021, 20:05
Andra Voloș, fostă concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Andra Voloș este o femeie frumoasă, are o mulțime de admiratori, iar acum, după despărțirea de Bogdan Mocanu, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu ezită să se afișeze alături de persoane celebre din showbizul autohton. Cu cine a ieșit la cină?

Andra Voloș este singură după ce ea și Bogdan Mocanu au decis să pună punct definitiv poveștii lor de iubire. Chiar dacă reușește cu ușurință să atragă atenția bărbaților, până în momentul de față, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a anunțat că ar fi implicată într-o nouă relație, acesta fiind motivul pentru care prietenii virtuali încă speră ca Andra Voloș și Bogdan Mocanu să se împace.

Cu cine a ieșit Andra Voloș la cină?

Andra Voloș a devenit cunoscută după ce a participat la Puterea Dragostei, emisiune care i-a schimbat viața. Fosta concurentă se bucură de popularitate, este urmărită de o mulțime de persoane pe contul personal de instagram și de-a lungul timpului a avut nenumărate colaborări cu artiști din showbizul autohton. Astfel, nu e de mirare că Andra Voloș are prieteni printre vedetele din România.

Citeste si: Andra Voloș, abordată pe Instagram de Dan Bilzerian! "M-a invitat în Los Angeles"

Că are o relație foarte apropiată cu Asiana Peng, fosta concurentă de la "Survivor România", nu mai este un secret pentru nimeni. Cele două se înțeleg foarte bine și petrec destul de mult timp împreună. La fel s-a întâmplat și acum, când au ieșit în oraș pentru a servi cina.

De această dată, Andra Voloș și Asiana Peng nu au mers singure la terasă, ci au fost însoțite de un bărbat celebru din showbizul autohton. Este vorba despre Mircea Eremia. 

Într-un story pe care l-a postat pe contul personal de instagram, Andra Voloș a dezvăluit că a ieșit să servească cina alături de Mircea Eremia și Asiana Peng, iar comentariile ei i-au pus pe urmărtorii de pe instagram pe gânduri.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce onoare să mă scoată domnul Mircea la paste. Când sunt oferite de tine, îți dai seama că le mănânc..."

, a spus Andra Voloș într-un story postat pe instagram. 

Andra Voloș, Asiana Peng și Mircea Eremia s-au distrat de minune chiar înainte să ajungă la terasă, iar ca dovadă a acestui lucru stă filmulețul postat pe instagram. Cei trei au cântat, s-au distrat, semn că sunt foarte buni prieteni. 

Citeste si: Andra Voloș, anunț după despărțirea de Bogdan Mocanu: "Vă prezint singura mea iubire adevărată" Despre cine este vorba?

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.