Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Ricardo: "Eu o sustin"

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 30 iul 2020, 13:46

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Andra Volos le-a facut o vizita Deei si lui Ricardo, care s-au mutat in casa noua.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Cu aceasta ocazie, Andra si Deea au dezvaluit ca s-au certat, totul plecand de la castigatoarea primelor 2 sezoane "Puterea dragostei", Bianca Comanici.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? "Eu chiar am fost suparata pe ea", a spus Deea.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? In cadrul vlogului, Andra a vorbit si despre posibilitatea de a aparea in sezonul 3 "Puterea dragostei", avand in vedere ca acum este singura, dupa cea de a

doua despartire de Bogdan Mocanu, care ar fi si cea definitiva.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? "Eu o sustin", a spus Ricardo.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"?

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"?  Andra Volos s-a despartit de Bogdan Mocanu chiar inainte de accidentul grav in care a fost implicat acesta si in urma caruia castigatorul "Puterea dragostei" sezonul 1 puterea sa isi piarda viata.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Bogdan Mocanu ar fi inselat-o pe Andra Volos cu Ella, dupa ce a inselat-o cu Bia, cu care castigatorul "Puterea dragostei" sezonul 1 are o istorie inca de cand erau ambii in show-ul de la Kanal D.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Andra Volos a spus, intr-un vlog, ca a gresit ca s-a impacat cu Mocanu dupa povestea cu Bia si ca ar fi trebuit sa stie ca un barbat care insala o data o va face si a doua oara.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Detalii despre povestea dintre Ella si Bogdan Mocanu nu au aparut.

Cum se simte Bogdan Mocanu dupa accidentul in care era sa-si piarda viata!

Cum se simte Bogdan Mocanu dupa accident: "Ma bucur ca ma vedeti"  Castigatorul" Puterea dragostei" sezonul 1, Bogdan Mocanu, a vorbit intr-un vlog despre accident.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ma bucur foarte mult ca ma vedeti. Sau ca ne putem vedea.

Am avut un pic de ghinion, dar sunt intreg. Foarte multa lume mi-a scris.

Ce-am cautat la mare? Am stat toata ziua in casa, m-am plictisit, aveam de gand sa merg la maica-mea.

Au fost foarte multe chestii care au dus acolo (n.r.: la a merge la mare).

Am stat ore intregi in pat si m-am gandit ce sa fac.(...) Restaurantul e la 2-3 minute de mers pe jos, dar nu stiu, din reflex m-am urcat in masina. Nu am mers 10 secunde, am mers razant si am vazut ca prin vis. N-am mai avut timp sa procesez, m-am trezit izbit. Imi imaginam cum arata masina. Parca m-a lovit Dumnezeu, nu mi-a pornit niciun airbag.

(...) Ma gandeam ce-am facut eu, ma gandeam: o fi vina mea. Au tras mai multi oameni de mine sa ma scoata, fetita aia injura de mama focului, masina terminata, un Porsche ca al lui Jador, masina era o epava.(...) Era un mare stop acolo, cat casa. A venit Politia, Ambulanta, de la socul ala nu stiam cum o sa reactioneze sangele. Si cu diabetul meu... De la adrenalina oricum nu mai simti nimic.

(...) Taica-su foarte urat mi-a vorbit, te dezumflu eu, ca smecherasii astia, ca nu stiu ce. Am inteles ca daca ma duceam la spital ii facea dosar penal.(...) pentru asta am zis ca ma duc la spital, a venit dupa aia tatal ei, a vorbit frumos, mi-a parut rau si de mine, si de ea.(...) La doua zile a inceput sa ma doara coloana, dar in rest sunt ok. Astept sa imi faca masina, a venit platforma sa o ia", a povestit  Bogdan Mocanu.

Citeste mai multe aici

Citeste si: Cum se simte Bogdan Mocanu dupa accidentul in care era sa-si piarda viata! A povestit cu lux de amanunte incidentul: "Ma bucur foarte mult ca ma mai vedeti"

Citeste si: Andra Voloș este însărcinată? Ce a anunțat a pus pe gânduri pe toată lumea

Citeste si: Andra Volos, prima reacție după accidentul teribil în care a fost implicat Bogdan Mocanu! Cei doi tocmai se despărțiseră din nou!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.