Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu: "Un bărbat adevărat..."

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 14:55

Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a vorbit despre iubirea adevărată.

Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu.  Când nimeni nu mai credea că vor forma un cuplu din nou, Andra Voloș și Bogdan Mocanu au decis că povestea lor de iubire merită o nouă șansă.

Citeste si: Bogdan Mocanu, in sezonul 3 al "Puterea dragostei"? Postarea care il da de gol

Andra Voloș, mesaj dur după ce s-a împăcat cu Bogdan Mocanu: "Un bărbat adevărat..."

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au împăcat, iar vestea i-a bucurat pe toți cei care îi susțin. Lucrurile s-au întâmplat rapid, după ce fostul concurent de la "Puterea Dragostei" a plecat în Italia să își viziteze fosta iubită. Deși împăcarea lor a fost privită cu ochi buni de cei care au crezut mereu în ei, au existat destul de multe comentarii în care Andrei i s-a atras atenția că nu ar fi trebuit să treacă peste infidelitatea lui Bogdan. 

Astfel, la scurt timp după ce s-au împăcat, Andra Voloș a postat pe contul de instagram o fotografie care sugerează că, după o perioadă în care a analizat bine lucrurile, acum este convinsă de sentimentele pe care Bogdan Mocanu le are pentru ea.

"Un bărbat adevărat nu iubește o mie de fete, ci iubește o singură fată în o mie de moduri!", a scris Andra Voloș pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Când se întoarce Andra Voloș în țară? A dezvăluit data exactă

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Primele imagini cu cei doi

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze romantice și au postat imaginile pe instagram.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. După o perioadă în care au stat despărțiți, încercând astfel să își rezolve problemele sentimentale, cei doi foști concurenți de la" Puterea Dragostei" au decis că a venit momentul să își mai ofere o șansă.

Cum au fost surprinși în Italia?

În miez de noapte, Bogdan Mocanu a luat decizia de a pleca în Italia, iar la doar câteva ore distanță, acesta a apărut în compania Andrei Voloș. Deși a dezvăluit că o parte din motivele care l-au adus în Italia țin de activitatea sa profesională, în mod cert și întâlnirea cu fosta iubită l-a făcut pe Bogdan Mocanu să ia primul avion către această destinație.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Andra Volos, ceruta in casatorie de Bogdan Mocanu! Totul a fost filmat

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.