Andra Voloș nu se mai ascunde: "Dacă vă întrebați de unde am eu bani de poșete..." Acum e totul clar!

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 07 aug 2020, 17:55

Andra Voloș nu se mai ascunde. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit ce face pentru a câștiga atât de mulți bani.

Andra Voloș nu se mai ascunde.  Că își permite haine scumpe, pantofi de la branduri celebre, dar și ieșiri în cele mai exclusiviste locuri nu mai este un secret pentru nimeni, iar acum s-a aflat și cum reușește Andra Voloș să facă rost de bani pentru toate aceste plăceri. 

Citeste si: Andra Voloș este însărcinată? Ce a anunțat a pus pe gânduri pe toată lumea

Andra Voloș nu se mai ascunde: "Dacă vă întrebați de unde am eu bani de poșete..." Acum e totul clar!

Andra Voloș nu se uită la bani și își permite să își achiziționeze piese vestimentare și accesorii la care alte femei pot doar să viseze. Având în vedere că nu are un job stabil, prietenii ei virtuali s-au întrebat ce face fosta concurentă de la "Puterea Dragostei", emisiune difuzată de luni până duminică la Kanal D, pentru a câștiga sume fabuloase de bani.

Acum, într-o postare pe contul personal de instagram, Andra Voloș a dezvăluit totul. Aceasta le-a mărturisit urmăritorilor ei că este o fire norocoasă și că joacă la loterie.

"Dacă vă întrebați de unde am eu bani de poșete, de viață, uite...de la bingo. Am norocul scris în frunte, e norocul meu.", a spus Andra Voloș.

Nu este clar dacă fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" face rost de bani în acest fel sau totul a fost doar o glumă, dar cu siguranță o sursă de venit este chiar contul

ei de instagram, acolo unde este urmărită de mai bine de 400 de mii de persoane. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce a făcut Andra Voloș după ce a aflat că Bianca a câștigat marele premiu la "Puterea Dragostei"?

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? Ricardo: "Eu o sustin"

Andra Volos, in sezonul 3" Puterea dragostei"? Andra Volos le-a facut o vizita Deei si lui Ricardo, care s-au mutat in casa noua.

Andra Volos, in sezonul 3" Puterea dragostei "? Andra Volos, in sezonul 3" Puterea dragostei"? Cu aceasta ocazie, Andra si Deea au dezvaluit ca s-au certat, totul plecand de la castigatoarea primelor 2 sezoane "Puterea dragostei", Bianca Comanici.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? "Eu chiar am fost suparata pe ea", a spus Deea.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? In cadrul vlogului, Andra a vorbit si despre posibilitatea de a aparea in sezonul 3 "Puterea dragostei", avand in vedere ca acum este singura, dupa cea de a doua despartire de  Bogdan Mocanu, care ar fi si cea definitiva.

Andra Volos, in sezonul 3 "Puterea dragostei"? "Eu o sustin", a spus Ricardo.

Citește continuarea aici.

Citeste si: Un concurent de la Puterea Dragostei, îndrăgostit de Andra Volos? Ce mesaje i-a trimis fostei iubite a lui Bogdan Mocanu