Andra Voloș, pe patul de spital: „Pentru cei ce îmi vor răul...” Incredibil ce mesaj a primit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 19 nov 2020, 13:51
Andra Voloș, fostă concurentă la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Andra Voloș și-a obișnuit prietenii virtuali cu postări fashion, aceasta pozând în cele mai sexy ipostaze, însă de această dată, fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a fimat pe patul de spital. Ce se întâmplă cu ea?

Se pare că Andra Voloș se confruntă cu probleme de sănătate, având în vedere că a avut nevoie de perfuzii și de intervenția medicilor pentru a se simți mai bine. Ce a postat fosta concurentă de la Puterea Dragostei pe contul de instagram?

Andra Voloș, dezamăgită de comentariile primite pe instagram. Ce mesaj i-a transmis un urmăritor?

Andra Voloș a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a postat mai multe story-uri de pe patul de spital.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate se confruntă în prezent, însă a ținut să le dezvăluie celor ce o urmăresc pe instagram că injecțiile care i-au fost făcute recent au lăsat urme vizibile pe corpul ei, aceasta fiind plină de vânătăi.

„Așa sensibilă să fiu eu la injecții? Ia uite. Doamne...vai de capul meu. Păi dacă îmi iau un pumn cred că mă transform în omul negru.”

, a spus Andra Voloș.

La scurt timp după ce a postat imaginile pe instagram, Andra Voloș a dezvăluit reacția pe care un urmăritor a avut-o la story-ul ei. Acesta i-a transmis fostei concurente de la Puterea Dragostei un mesaj dur pe care ea a ținut să îl facă public, fiind vizibil dezamăgită de comentariul primit.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andra Voloș, în oraș cu un bărbat celebru din România: "Ce onoare să mă scoată la paste..." Despre cine este vorba?

Deși nu este într-o stare tocmai bună, având în vedere că se află pe patul de spital, Andra Voloș le-a răspuns tuturor celor care au criticat-o și care au dezvăluit că îi vor răul. Aceasta a postat un video în care a dat asigurări că își va reveni într-un timp cât mai scurt, dând de înțeles că nu este vorba despre o afecțiune gravă.

„Pentru cei ce îmi vor răul, stați liniștiți că nu o să mor atât de repede. Nu o să scăpați voi de mine.”, este mesajul pe care Andra Voloș l-a transmis pe instagram.

Citeste si: Andra Voloș, anunț după despărțirea de Bogdan Mocanu: "Vă prezint singura mea iubire adevărată" Despre cine este vorba?