Andra Volos, prima reactie dupa ce s-a aflat ca Bogdan Mocanu si Bianca au intretinut relatii intime: ''La revedere! Doare...''

Autor: O.P.
Actualizat: 08 apr 2020, 18:52

Dupa ce Andreea Pirui a spus faptul ca Bogdan Mocanu si Bianca Comanici ar fi intretinut relatii intime, Andra a avut o prima reactie.

Aceasta a postat un story in care il saruta pe Bogdan Mocanu si ii spune ca il iubeste, iar intr-un alt story le spune fanilor faptul ca are buza crapata.

Citeste si: Mary de la "Puterea dragostei", schimbare de look spectaculoasă. Fosta concurentă a renunțat la extensii și la părul blond

''Si da, am buza crapata si doare'', a spus Andra, si a scris' 'bye'' (n.r.

la revedere), langa imaginile cu ea. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce in casa "Puterea dragostei" s-a vorbit despre relatia dintre el si Bianca! "Dupa razboi multi viteji se arata..." Iata ce a spus fostul concurent!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian i-a dat papucii definitiv Biancai: ''Atunci incheiem orice discutie''

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a spus adevarul! S-a casatorit sau nu la starea civila cu Robert! Iata ce a spus tanara!

In promo-ul emisiunii de azi, Andreea Pirui sustine faptul ca Andra este cea care i-a spus despre relatiile dintre Bianca si Mocanu.

Puteti urmari dezbaterea subiectului si prima reactie a lui Livian in emisiunea de astazi, de la 17:00, pe Kanal D. 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.