Andra Volos, prima reacție după accidentul teribil în care a fost implicat Bogdan Mocanu! Cei doi tocmai se despărțiseră din nou!

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 26 iul 2020, 13:49
Andra Volos, prima reacție după ce Bogdan Mocanu a suferit un accident teribil! Cei doi s-au certat toată ziua în mediul online: "Fără cuvinte..."

Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei a suferit un accident rutier, sâmbătă seară, în Mamaia. Andra Volos a publicat și ea o primă reacție, deși în cursul zilei de sâmbătă s-au certat în mediul online.

Din fericire, fostul concurent este bine. Bogdan Mocanu a scăpat cu doar câteva răni superficiale și cu o sperietură zdravănă. Din primele declarații, accidentul rutier nu a fost cauzat de Bogdan Mocanu, o altă mașină, condusă de o femeie, intrând în el.

“Sunt bine, multumesc lui Dumnezeu. M-am lovit la cap, am fost la doctor, dar acum ma simt bine. Putea fi mai rau, am avut noroc.

Acum sunt la politie pentru declaratiile obisnuite in asemenea situatii”, a declarat Bogdan Mocanu in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Andra Volos a reacționat la scurt timp de la producerea accidentului

Andra Volos, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu, a reacționat la scurt timp după ce s-a aflat de accidentul în care a fost implicat concurentul. Andra a făcut o postare pe Instagram în care a scris, vizibil șocată de veste: "Fără cuvinte...".

Prima fotografie cu Bogdan Mocanu după accident

Prin intermediul unei fotografii EXCLUSIVE WOWbiz.ro, Bogdan Mocanu și-a asigurat fanii că este bine. Din fericire, fostul concurent nu a suferit răni grave, iar acest lucru se poate observa și din imaginea pe care o prezentăm în exclusivitate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca si Bogdan Mocanu, marii câștigători ai finalei Puterea Dragostei

Ei sunt cei doi concurenți care au câștigat finala Puterea dragostei, prezentată de către Andreea Mantea.

Finala Puterea dragostei sezon 1 a fost câștigată de Bogdan Mocanu și Bianca Comănici. După mai bine de opt luni de competiție, cei doi câștigători au primit marele premiu, în prezența colegilor lor de competiție.

Cei doi care pleacă acasă cu câte 10000 de Euro sunt Bianca și Bogdan Mocanu, doi concurenți care au fost favoriți de public încă de la intrarea lor în competiție.

În primul sezon, Bogdan a încercat să formeze un cuplu cu Roxana, însă cei doi s-au despărțit după numai câteva săptămâni de relație, cu mare scandal, după ce Bogdan a aflat că iubita lui s-a întâlnit cu Andy la mare și s-au sărutat.

Aceste vești nu i-au prins deloc bine lui Bogdan. Venirea în casă a Anei l-a făcut pe Bogdan să își deschidă din nou sufletul, însă Roxana a reușit să se bage între ei și să îl determine pe Bogdan să încerce să formeze un cuplu în afara competiției.

Bogdan Mocanu și-a continuat parcursul în emisiune și în sezonul 2, acolo unde a cunoscut-o pe Andra Volos, cea cu care a avut o relație de mai bine de 10 luni.

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima reacție după accidentul din Mamaia! "M-am lovit la cap"

Citeste si: Bogdan Mocanu, rănit într-un accident grav în Mamaia! În ce stare se află acum! Mașina lui este făcută praf VIDEO

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima declarație după accidentul din Mamaia! "M-am lovit la cap"| EXCLUSIV