Andra Voloș s-a lansat în muzică! A scos o piesă cu cel mai bun prieten al lui Bogdan Mocanu! Când va fi lansată piesa?

Autor: Amalia Georgescu
Andra Voloș, superbă într-un sacou alb
Sursa: Instagram

Andra Voloș este hotărâtă să se ocupe mai mult de carieră în perioada următoare, astfel că nu a pierdut timpul și s-a lansat în muzică. Când va fi lansată piesa?

Dacă o bună perioadă de timp a pus iubirea pe primul plan, petrecând foarte mult timp alături de fostul iubit, Bogdan Mocanu, acum, după ce s-au separat definitiv, Andra Voloș este hotărâtă să acorde mai multă atenție sectorului profesional.

Andra Voloș a scos o piesă cu cel mai bun prieten al lui Bogdan Mocanu 

Andra Voloș a devenit tot mai vizibilă pe contul personal de instagram și în ultima perioadă a colaborat cu mai mulți artiști importanți din țară.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare că este dispusă să uite de iubire pentru o perioadă și să se implice în cât mai multe proiecte profesionale. Astfel, la scurt timp după ce s-a întors în România, Andra Voloș a anunțat o nouă colaborare muzicală, de această dată cu cel mai bun prieten al lui Bogdan Mocanu, fostul ei iubit.

Citeste si: Cum arata Andra Volos in costum de baie! Fanii Puterea dragostei sunt in delir

Andra Voloș a surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că va colabora cu Nikolas Sax. A făcut totul public pe contul de instagram, prin intermediul unei fotografii în care apare alături de cunoscutul cântăreț. Se pare că piesa va fi lansată în curând, Andra Voloș fiind nerăbdătoare să le arate prietenilor de pe instagram ce au pregătit împreună.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dacă în urmă cu câteva săptămâni părea că Andra Voloș și Bogdan Mocanu   sunt hotărâți să se împace, asta după ce fostul concurent de la Puterea Dragostei i-a făcut o vizită în Italia, ulterior, cei doi au șters toate fotografiile în care apăreau împreună, semn că, de această dată, relația lor a ajuns la final.

Revenirea Andrei Voloș în România l-a făcut pe fostul ei iubit să reacționeze dur.

Bogdan Mocanu nu a putut rămâne indiferent și a postat un clip video pe contul său de instagram.

Citeste si: Andra Volos a aparut cu un alt barbat dupa despartirea de Bogdan Mocanu: "Inima mea este luata"

"Încă o dată mi s-a dovedit că oamenii nu se schimbă niciodată și că pe cine nu lași să moară, nu te lasă sa trăiești.

Ferească să mai vină cineva să îmi spună că există iubire d-asta adevărată. Nu există așa ceva sau dacă există, asta e cea mai mare slăbiciune a oamenilor. Devii cel mai prost, idiot, ești ultimul când cică iubești. Nu e o virtute, este o slăbiciune a oamenilor asta.", a spus Bogdan Mocanu.

Citeste si: Andra Volos a rupt tăcerea! În ce relații se află cu Bia de la Puterea Dragsotei, presupusa femeie cu care a înșelat-o Bogdan Mocanu

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.