Andra Voloș s-a lansat în muzică alături de doi bărbați celebri! Cum sună vocea acesteia

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 14 dec 2020, 14:05
Andra Voloș s-a lansat în muzică

Ca și fostul ei iubit, Bogdan Mocanu, Andra Voloș încearcă și ea domeniul muzical.

Andra Voloș a scos o piesă alături de Mircea Eremia și de Nikolas Sax.

Piesa se cheamă "Rău și bine", iar printre versurile ei se numără și următoarele: „Iubi, iubi, hai/ Stai aproape de mine și o să te simți ca în Rai/ Facem ocolul lumii din Maldive în Dubai”.

Nikolas Sax este celebru în lumea manelelor, fiind aproape la fel de cunoscut ca Jador, cu care a și colaborat, de altfel.

Ambii sunt colaboratori ai lui Ovidiu, cunoscut drept "DeSanto". Ovidiu este unul dintre cei mai cunoscuți producători de manele.

Despre Andra Voloș și Mircea Eremia se zvonește că ar avea o relație, mai ales că frumoasa brunetă s-a despărțit definitiv de Bogdan Mocanu. Iar declarațiile ei par să susțină această teorie. „Chiar astăzi m-a invitat la el acasă să mâncăm cozonaci făcuți de mama lui”,  a declarat Andra Voloș. 

Andra Voloș i-a atras atenția lui Dan Bilzerian!

Andra Voloș i-a atras atenția celebrului Dan Bilzerian, multimilionar și unul dintre celebrii influenceri din întreaga lume.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra Voloș s-a pozat pe iahtul lui Bilzerian, iar acest lucru a fost discutat și de Fizz în timp ce ambii se aflau în casa Puterea dragostei.

"Nu l-am cunoscut, nu l-am văzut niciodată în viața mea.(...) Toată lumea mă judeca, îmi ziceau 'Ai fost aia a lui Dan Bilzerian'. Nu am fost, dacă eram îmi asumam. Eu în perioada aia am văzut costumul ăsta de baie la el, l-am comandat, am pozat în el și i-am dat tag.

A început să-mi scrie, mi-a dat like-uri", a lămurit Andra Voloș așa-zisa relație cu Dan Bilzerian.

”M-a invitat în Los Angeles, dacă voiam să fac parte din echipa lui. Nu am răspuns niciodată la mesaje, nu am vrut”, a mai declarat Andra Voloș.

Dan Bilzerian are o avere estimată la 200 de milioane de dolari. Americanul susține că majoritatea acestor bani au fost făcuți din poker.

Citeste si: Andra Volos, lovitura dura pentru Bogdan Mocanu! La ce gest neasteptat a recurs tanara, dupa ce fostul ei iubit a fost atacat aprig de Adrian Iancu!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.