Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Primele imagini cu cei doi

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 29 ian 2021, 07:50

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Cei doi s-au fotografiat în ipostaze romantice și au postat imaginile pe instagram.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună.  După o perioadă în care au stat despărțiți, încercând astfel să își rezolve problemele sentimentale, cei doi foști concurenți de la "Puterea Dragostei" au decis că a venit momentul să își mai ofere o șansă. Cum au fost surprinși în Italia?

Citeste si: Bogdan Mocanu cere ajutor fanilor! "Nu stiu unde sunt si taxiul imi ia 500 de euro"

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, din nou împreună. Primele imagini cu cei doi

În miez de noapte, Bogdan Mocanu a luat decizia de a pleca în Italia, iar la doar câteva ore distanță, acesta a apărut în compania Andrei Voloș. Deși a dezvăluit că o parte din motivele care l-au adus în Italia țin de activitatea sa profesională, în mod cert și întâlnirea cu fosta iubită l-a făcut pe Bogdan Mocanu să ia primul avion către această destinație.

Citeste si: Bogdan Mocanu, oprit de poliție: "Nu aveam..." Ce greșeală a făcut?

Deși nu au anunțat oficial că s-au împăcat, Bogdan Mocanu și Andra Voloș s-au fotografiat împreună, s-au plimbat pe străzi ținându-se de mână, semn că neînțelegerile dintre ei s-au rezolvat. Mai mult, mesajul pe care Andra l-a scris în dreptul unei imagini este cea mai bună dovadă că nu mai poate sta departe de Bogdan Mocanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu...", a scris Andra pe instagram.

Bogdan Mocanu a luat decizia la 3 dimineața. Ce se întâmplă între el și Andra Voloș?

Bogdan Mocanu a luat decizia la 3 dimineața. Se pare că fostul concurent de la" Puterea Dragostei" nu mai poate sta departe de Andra Voloș.

Bogdan Mocanu a luat decizia la 3 dimineața. Deși relația lor părea că a ajuns la final și că fiecare încearcă să își urmeze propriul drum, se pare că Bogdan Mocanu și Andra Voloș nu pot sta departe unul de celălalt.

Unde a fost surprins acum fostul concurent de la" Puterea Dragostei"?

Bogdan Mocanu și Andra Voloș au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la" Puterea Dragostei", însă relația lor s-a terminat brusc, după ce el i-a fost infidel. Andra Voloș a plecat ulterior în Italia, la mama ei, iar când situația părea destul de clară între cei doi, acum, Bogdan Mocanu a surprins pe toată lumea cu decizia lui.

După ce au postat pe instagram o serie de fotografii care dovedesc că încă țin legătura, Bogdan Mocanu rugându-și fosta iubită să îi editeze o fotografie, cei doi se pare că au avut o discuție care l-a determinat pe fostul concurent de la "Puterea Dragostei" să ia o hotărâre importantă. După cum a dezvăluit pe instagram, Bogdan Mocanu a luat decizia de a pleca în Italia, la 3 dimineața, postând un video din aeroport.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, luat la rost de Andra. Ce părere are fostul concurent de la Puterea Dragostei despre mama iubitei