Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au întâlnit în România. Primul lucru pe care i l-a spus după ce a revăzut-o: "Trebuie să îmi iau ordin de restricție împotriva ei."

Autor: Amalia Georgescu
Andra Voloș și Bogdan Mocanu în Italia
Sursa: Instagram

Deși s-au despărțit, soarta parcă se încăpățânează să îi aducă împreună pe Andra Voloș și Bogdan Mocanu. Ce s-a întâmplat după ce s-au întâlnit în România?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Puterea Dragostei, au ajuns din nou față în față. Totul s-a întâmplat când fanii lor credeau că și-au spus adio pentru totdeauna.

Ce s-a întâmplat după ce Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au întâlnit în România?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu pot sta departe unul de celălalt, mai ales atunci când se află în aceeași țară.

Dacă în trecut s-au întâlnit în Italia, acum, cei doi s-au revăzut în România, iar imaginile au fost făcute publice de fostul concurent de la Puterea Dragostei. 

După ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste, Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au despărțit după ce acesta a fost acuzat de infidelitate.

Ulterior, cei doi au anunțat că s-au împăcat, ca apoi să se separe din nou.

Când totul părea clar între ei, cei doi au reușit să își surprindă din nou prietenii de pe instagram. S-au întâlnit la mare, în România, iar dialogul pe care l-au avut a făcut deliciul urmăritorilor de pe instagram.

Citeste si: Bogdan Mocanu, urmărit de ghinion: "Trebuie să mergem la o mănăstire..." Incredibil ce a pățit

Bogdan Mocanu: Am venit să beau și eu o bere brună și cu cine m-am întâlnit? Cu Volosoaia. 

Andra Voloș: Cu Valoroasa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu: Cu Volosoaia, nu Valoroasa.

Mă urmărește, trebuie să îmi iau ordin de restricție împotriva ei.

Cei doi foști iubiți s-au tachinat, și-au zâmbit, dar nu au oferit detalii referitoare la relația lor. Deși în urmă cu mai multe zile Bogdan Mocanu spunea că nu mai crede în dragostea adevărată și că iubirea este o dovadă de slăbiciune, acum, fostul concurent de la Puterea Dragostei a revenit la sentimente mai bune. 

Citeste si: Bogdan Mocanu, reacție dură după revenirea Andrei Voloș în țară: "Pe cine nu lași să moară..." S-a terminat totul între ei?

Având în vedere felul în care au interacționat Andra Voloș și Bogdan Mocanu, dar și faptul că au renunțat din nou la orgoliu și au decis să se vadă, nu ar fi exclus ca cei doi să mai dea încă o șansă poveștii lor de iubire, mai ales după ce au fost surprinși în ipostaze tandre la malul mării.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au împăcat, după o discuție aprinsă

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.