Andra Volos și Lele nu se mai ascund! Cum s-a afișat manelistul alături de noua sa iubită: ”Omul meu” Imaginea a stârnit o mulțime de reacții din partea internauților

Author: Madalina Maftei

Andra Volos și Lele, mai fericiți ca niciodată

Sursa: Instagram

Andra Volos și Lele nu se mai ascund de ochii lumii. Aparițiile lor publice sunt tot mai dese și nu se feresc să-și expună sentimentele pe rețelele de socializare.

Povestea de iubire dintre Andra Volos și Lele durează deja de câteva luni. Cei doi par din ce în ce mai îndrăgostiți, iar fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” și-a tatuat numele manelistului pe gât, semn că relația este cât se poate de serioasă.

Andra Volos și Lele, mai fericiți ca niciodată

După ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soția pentru Andra Volos, Lele și noua sa iubită au închis gura răutăcioșilor cu aparițiile lor, părând extrem de fericiți.

Cei doi nu ezită să se expună în mediul online.

Relația Andrei cu Lele este una cu totul specială, astfel au decis să nu se mai ascundă de ochii lumii. Recent, manelistul a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie senzațională cu partenera sa. 

Citește și: Andra Volos, cadou de mii de euro din partea lui Lele, de 8 martie. Ce surpriză i-a făcut celebrul manelist iubitei sale

„Omul meu”, a scris manelistul Lele, în dreptul imaginii cu de Andra Volos.

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară, se pare că oamenii sunt foarte fericiți pentru ei și nu au ezitat să-i felicite pentru relația reușită pe care o au.

”Felicitări!

Citește și: Andra Volos se iubește cu manelistul Lele. Detaliul care i-a dat de gol. Care ar fi motivul pentru care cei doi își țin relația departe de ochii lumii

Andra Volos, cadou de mii de euro din partea lui Lele, de 8 martie. Ce surpriză i-a făcut celebrul manelist iubitei sale

Andra Volos a primit un cadou în valoare de mii de euro din partea iubitului său, Lele, de 8 martie. Tânăra și-a dorit enorm o geantă, iar manelistul s-a conformat și i-a cumpărat fix modelul pe care aceasta și-l dorea.

”Am ajuns acasă și am găsit asta (nr.

punga) în living. Nu-mi vine să cred, sper să fie ce mi-am dorit eu. Și dacă e altă colecție, nu contează, gestul contează”,  a spus Andra Volos, pe Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii