Andra Volos și Lele și-au dus fetița acasă: ”O mini eu. Să ne îmbrăcăm la fel” Cât de bine arată fosta concurentă ”Puterea Dragostei” la câteva zile de la naștere

Autor: Diana Bostan

Andra Volos și micuța Kim

Sursa: Instagram- Andra Volos

Andra a dat naștere unei fetițe pe data de 22 noiembrie. Deși bebelușul a venit mai devreme pe lume, Andra a anunțat că micuța Kim este sănătoasă, iar astăzi au părăsit spitalul.

La scurt timp de la naștere, Andra Volos și Lele au publicat primele imagini cu minunea lor, fiind extrem de mândri de ea. Andra a dat naștere unei fetițe de trei kilograme, iar astăzi cele două au plecat acasă.

Andra și Lele și-au dus fetița acasă

După trei zile în care au stat în spital, medicii și-au dat acordul ca mama și bebelușa să părăsească spitalul.

Lele nu s-a dezlipit o clipă de iubita și de fetița lui, iar fotografiile cu micuța Kim au fost nelipsite de pe contul său personal de Instagram.

Andra este de părere că micuța este leită tatălui său, iar aceasta și-a dorit ca asistentele să-i facă deja găuri în urechi pentru cercei. Viitoarea nașă de botez i-a făcut micuței cadou o pereche de cercei cu diamante.

Deși are doar câteva zile, Andra o răsfață pe micuță și o îmbracă exact ca pe o prințesă. Fosta concurentă ”Puterea dragostei” și micuța Kim au primit foarte multe vizite la spital și foarte multe cadouri. Printre primele persoane care au venit să o viziteze se numără și mama lui Lele.

Citește și: Primele imagini cu fetița Andrei Volos și a lui Lele: ”Nu știu cui să-i mulțumesc pentru tot ce simt acum”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Șatena a postat un video în care și-a anunțat fanii că ea și micuța se îndreaptă spre casă, acolo unde Kim va face cunoștință cu camera pusă la punct de mama ei. Andra Volos a observat faptul că micuța seamănă foarte mult cu Lele, lucru aprobat și de tătic.

Andra Volos a postat un mesaj emoționant pe Instagram

Frumoasa Andra Volos se simte o femeie împlinită.

După ce a dat naștere unei fetițe, Andra simte că viața ei a căpătat un nou sens. Aceasta le-a mărturisit fanilor că și-a dorit mereu o fetiță, să se îmbrace la fel și să o răsfețe. Înainte de a ieși din spital, Andra Volos și micuța au făcut mai multe fotografii inedite, iar șatena a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram.

Citește și: Robert Lele, în lacrimi după ce iubita lui, Andra Volos, a născut! Ce nume au ales pentru fetița lor! „Tati, te iubim”

Andra își dorește să aibă o relație frumoasă cu fiica ei și aceasta să o vadă ca pe cea mai bună prietenă. Fosta concurentă ”Puterea dragostei” este de părere că Dumnezeu i-a dat o prietenă pe viață, iar ea va avea grijă să construiască cea mai frumoasă relație mamă-fiică.

” Visul meu a fost să am o fetiță! O mini eu. Să ne îmbrăcăm la fel, să fim cele mai bune prietene.

Să râdem împreună până când nu mai putem. Și să-mi spună toate secretele ei, căci și eu la rândul meu i le voi spune pe ale mele. Îmi doresc să fiu genul de mamă care atunci când copilul meu are o problemă să mă privească ca pe cea mai bună prietenă cu care poate discuta, nu să-i fie frică de mine. Voi construi cea mai frumoasă relație mamă fiică, căci Dumnezeu mi-a dăruit o prietenă pe viață! ”, a scris Andra Volos, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andra Volos (@andravolos)

 


În ediția de azi, 16 septembrie, a emisiunii ”Follow us”, Ilinca Vandici și Teo Trandafir au adus în discuție un subiect de interes pentru toate doamnele și domnișoarele. Iată de ce apar și dacă putem scăpa de petele pigmentare de pe piele!