Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Mesajul ei spune tot: "Aș vrea să..."

Autor: B.H.
Actualizat: 28 ian 2021, 02:55

Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" s-a dat de gol, iar mesajul ei spune totul.

Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Deși a încercat să își ascundă sentimentele și să pară puternică în fața celor din jur, Andra Voloș s-a dat de gol acum și a dezvăluit ce se întâmplă cu adevărat în sufletul ei după despărțirea de Bogdan Mocanu.

Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Mesajul ei spune tot: "Aș vrea să..." 

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au despărțit după ce fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a aflat că a fost înșelată și chiar dacă cei ce îi simpatizează sperau că vor depăși acest moment dificil

și că vor rămâne împreună, se pare că nu au reușit să își rezolve problemele.

Andra Voloș a decis să plece în Italia și să uite de tot ceea ce s-a întâmplat rău în ultima perioadă. Chiar dacă în postările de pe instagram pare că a trecut peste infidelitatea fostului ei iubit și că acum este bine, sunt momente în care Andra Voloș arată ce simte cu adevărat.

La fel s-a întâmplat și acum, când fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a postat un mesaj trist pe contul de instagram.

"Aș vrea să plece și sentimentele odată cu oamenii care o fac...", a scris Andra Voloș pe instagram.

Citeste si: Bogdan Mocanu, mesaj sfasietor dupa ce Andra l-a parasit si a plecat in Italia: ''Nu implora pe nimeni sa...''

Andra Voloș, mesaj din avion: "Eu regret azi că..."

Andra Voloș, mesaj din avion. Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a părăsit România și a vrut să le transmită un mesaj prietenilor de pe instagram.

Andra Voloș, mesaj din avion Fosta concurentă de la" Puterea Dragostei" a luat decizia de a pleca din România pentru o perioadă.

Aceasta s-a urcat în avionul cu destinația Italia, acolo unde se află familia ei. După o despărțire emoționantă pe aeroport, Andra a postat un clip video pe instagram în care se vede cât de mult a afectat-o separarea de cei dragi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește continuarea aici.

Citeste si: Andra Voloș, schimbare radicală de look. Cum arată acum?

Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu? Ce a făcut în urmă cu câteva zile?

Deși pare că încă suferă după fostul iubit, acest lucru nu a împiedicat-o pe Andra Voloș să facă un gest prin care să demonstreze că nu își mai dorește o relație cu el.

Dovada că Andra Voloș nu mai vrea să se împace cu Bogdan Mocanu. Nu doar că a plecat din țară, ci acum, Andra Voloș a făcut un alt gest care dovedește că nu mai vrea să formeze un cuplu cu fostul concurent de la" Puterea Dragostei".

Ajunsă în Italia, Andra Voloș pare că vrea să înceapă o nouă viață, departe de fostul ei iubit. Astfel, ea a renunțat la brățara pe care o purta la mână și care era un simbol al familiei.

Citește continuarea aici. 

Andra Voloș suferă după Bogdan Mocanu?  Se pare că fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" încă nu s-a vindecat după despărțirea de Bogdan Mocanu și că, deși vrea să își mascheze durerea, nu întotdeauna reușește să facă acest lucru. 

Citeste si: O recunoști? E Andra Volos înainte să își facă operații estetice!

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.