Andra Volos, surprinsa in masina altui barbat la 3 dimineata! Imaginile pe care Bogdan nu ar trebui sa le vada!

Autor: O.P.
Actualizat: 09 feb 2020, 11:02

Andra Volos a fost una dintre cele mai controversate concurente de la ''Puterea dragostei''

Andra Volos, surprinsa in masina altui barbat

Ea si Bogdan Mocanu au ales sa iasa din emisiune pentru a-si trai iubirea departe de ochii curiosilor. Cei doi petrec mult timp unul departe de celalalt, amandoi fiind ocupati cu diverse treburi. 

Atunci cand Bogdan este plecat, Andra nu se sfiieste sa iasa fara el. Aceasta a postat cateva imagini pe o retea de socializare in care se vede ca era in masina altcuiva.

Aceasta era intr-un bolid marca Bentley, la 3 dimineata. Cu siguranta nu era masina lui Bogdan Mocanu, deoarece acesta conduce un BMW. 

Intrebarea fanilor este la cine era Andra in masina la 3 dimineata.

Iata imaginile: 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O noua concurenta vine la ''Bravo, ai stil Celebrities''! Despre cine este vorba, urmariti in editia de MIERCURI, de la 22:00, pe Kanal D

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Bogdan Mocanu a spus totul despre cearta cu Jador! ”A fost puțin dezamăgit, mi-a zis că Andra nu e de mine”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.