Andrada, dezvaluiri socante despre George! "Iti trimit bani acele femei pentru ceea ce tu arăti!" Aflati cum va reactiona Madalina, LUNI, 1 februarie, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 ian 2021, 21:46
Andrada si George, cearta apriga!

Andrada face dezvlauiri uluitoare despre George! Aflati ce se va intampla cu relatia dintre Madalina si George!

Dupa o Gala Puterea dragostei, plina de tensiuni, dar si de mult suspans in care concurentii au asteptat cu sufletul la gura sa afle cine va fi cine va parasi competitia, incepe o noua saptamana, care va fi cu siguranta presarata cu multe momente dificile.

Editia de luni, 1 februarie, se anunta una incendiara, deoarece ies la iveala detalii socante despre unii dintre concurenti si unele cupluri vor fi in pericol de destramare.

Andrada are de gand sa dea cartile pe fata in ceea ce-l priveste pe George!

Dupa ce intr-o editie anterioara, Andrada a deschis un subiect sensibil despre ceea ce face in secret George, aceasta se pare ca are de gand sa dea detalii si sa arate tuturor adevarata fata a concurentului.

"Lupul isi schimba blana, dar naravul ba!(...)

Tu trimiti poze si vorbesti pe video call si iti trimit bani acele femei pentru ceea ce tu arăti!"
, ii va spune Andrada.

Pe de alta parte, George incearca sa se apere si sa inoculeze tuturor faptul ca Andrada este invidioasa pe relatia lui cu Madalina si nu face decat sa il denigreze nefondat pentru a-i desparti.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Si tot in editia de luni, se isca un nou scandal intre Maria, Comanici si Mariana. Acestia isi adreseaza din nou cuvinte jignitoare. In discutiile lor va intraveni si Marinescu, pentru a amplifica cearta lor.  Aflati ce se va intampla luni, intr-o noua editie de Gala Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Andrada, relatie soc cu Cristian Marinescu? Cine a detonat bomba

Citeste si: Andrada şi Maria o sabotează pe Alexandra! Ce au pus la cale concurentele de la "Puterea Dragostei"

 

 


Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.