Andrada in lacrimi, dupa o cearta apriga cu Alexandru! Continua sa-i sangereze rana provocata de despartirea de Alexandru? Iata ce marturisiri a facut concurenta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 dec 2020, 20:00
Andrada si Alexandru Foto(4)
Andrada a facut marturisiri nesteptate in culise.

Andrada a parasit platoul emisiunii dupa o cearta dura cu Alexandru si a plans cu lacrimi amare din cauza jignirilor primite!

Andrada a suferit cumplit dupa despartirea de Alexandru, desi a incercat mereu sa para puternica in fata celorlalti din casa Puterea dragostei pentru a nu fi perceputa drept victima.

Andrada si Alexandru, cearta apriga!

Chiar la scurt timp dupa despartirea de Alexandru aceasta a izbucnit in plans si a fost calmata cu greu de Madalin, prietena sa, care la cea vreme ii reprosa ca vrea sa apra puternica si de fapt inca sufera cumplit dupa Alexandru.

Mai mult decat atat, Madalina a certat-o atunci ca vrea sa isi mascheze suferinta, dand sfaturi legate de Alexandru altor fete care incercau sa se apropie de el.

Desi au incercat de cateva ori sa se impace si sa redevina un cuplu in casa Puterea dragostei, Andrada si Alexandru nu au reusit decat sa inrautateasca si mai mult situatia lor, certandu-se si aruncandu-si de fiecare data vorbe grele.

Asa s-a intamplat si in editia de astazi a emisiunii, cand Andrada s-a infuriat teribil dupa ce Alexandru i-ar fi spus ca este grasa. Extrem de deranjata de jignirile fostului ei iubit, Andrada i-a raspuns cu aceeasi moneda ajungand sa-i jigneasca familia.
Pe de alta parte, Alexandru s-a aratat si el foarte idignat de jignirile Andradei, interzicandu-i raspicat sa nu mai vorbeasca despre familia lui si mai ales despre tatal sau, despre care a mentionat in repetate randuri ca are o stima deosebita deoarece i-a fost si mama si tata si nu va

permite numanui sa il jigneasca.
In cele din urma, Andrada a cedat nervos si a plecat din platou pentru a incerca sa se calmeze. Iata cum a reactionat concurenta in culise si ce marturisiri i-a facut Cristinei Mihaela:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andrada l-a ÎNȘELAT pe Moroșanu cu Marinescu?! "Am făcut ce-am vrut"

Citeste si: Andrada a plâns în hohote! Suferă cumplit! Cu ce fată a mers fostul ei iubit, Alex, în camera roșie

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.