Andrada l-a ÎNȘELAT pe Moroșanu cu Marinescu?! "Am făcut ce-am vrut"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 feb 2021, 15:05
Andrada, Nicos și Alexandru Moroșanu

S-a discutat un subiect bombă în emisiunea de astăzi Puterea dragostei: l-a înșelat Andrada pe Moroșanu cu Marinescu?!

"Nu mă interesează că ai vorbit cu Marinescu la telefon, dar nu îmi spune că îl cunoști mai bine ca mine, că am stat cu el în cameră", i-a spus Alex Moroșanu Andradei.

Nicos a susținut că apropierea Andradei de Cristian Marinescu s-a petrecut pe când Alex Moroșanu era încă într-o relație cu ea. "Această "înfrățire" a lor s-a petrecut cât încă erați împreună", a spus Nicos.

Andrada a susținut că nu a făcut niciun gest spre Marinescu atât timp cât a fost cu Alex Moroșanu. "Eu și Alex am fost 10 ani împreună? Suntem într-o competiție aici. Atât timp cât am fost cu Alex, nu am făcut nimic. Ba chiar am evitat să vorbesc cu Marinescu fiindcă știam că lui Alex nu îi convine asta", a susținut Andrada.

"Și după aia l-ai luat de mână (n.r.

pe Marinescu)", s-a comentat din casă. "Am făcut ce-am vrut. Nu mai eram cu Alex", a replicat Andrada.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Marinescu spunea că Andrada îl place!

Cristian Marinescu afirma, în timp ce Andrada și Alex Moroșanu erau împreună, că bruneta îl place. La momentul respectiv declarația a făcut valuri la Puterea dragostei, acest lucru fiind infirmat de Andrada.

Alex Moroșanu a intrat în casa Puterea dragostei special pentru Andrada, ei au format un cuplu, dar, după mai multe tensiuni și certuri, s-au despărțit.

Andrada dădea impresia că are încă sentimente pentru Alex Moroșanu, mai ales că a plâns în hohote atunci când l-a văzut pe fostul ei iubit îndreptându-se spre o altă persoană.

Prietena ei, Mădălina, și totodată iubita lui George, a consolat-o, însă i-a spus că nu e ok să facă pe viteaza dacă ea încă suferă după Alex. Andrada voia să afișeze faptul că nu e deloc afectată să își vadă fostul iubit discutând cu o altă fată.

Andrada a mai avut o relație în casă, în afară de cea cu Alex Moroșanu, cu David, care a și părăsit show-ul Puterea dragostei. David a anunțat-o că se desparte de ea direct în emisiune, după ce zile în șir Andrada nu a mai putut da de el în afara show-ului.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!