Andreea a cedat! Cu lacrimi în ochi, concurenta a încercat să-i convingă pe jurați că nu are stilist: ”Simt că munca mea nu este apreciată”

Autor: Madalina Maftei

Andreea nu a putut face față criticilor juraților și a izbucnit în lacrimi. Jurații susțin că tânăra nu-și face singura ținutele.

Andreea a dat pe toată lumea pe spate cu momentul său din prima gală a sezonului 8 ”Bravo, ai stil!”. Tânăra s-a pregătit intens pentru aceasta ediție și a impresionat jurații cu un tango veritabil, însă ținuta nu a fost la înălțime. 

Andreea a cedat în gala ”Bravo, ai stil!”. Concurenta a izbucnit în lacrimi

Încă de la începutul competiției, jurații au insinuat că Andreea ar avea stilist, fiind greu de crezut că ținutele pe care le-a făcut sunt gândite de ea, mai mult, atunci când este criticată de concurente, tânăra

nu se apăra în niciun fel, lucru care i-a pus pe gânduri pe Maurice și pe Raluca.

Concurenta nu a reușit să gestioneze situația din această seară și a început să plângă, precizând că muncește foarte mult pentru ținutele ei și nu lucrează cu un stilist.

Citește și: Alina a deschis prima gală din noul sezon ”Bravo, ai stil” Maurice i-a atras atenția: ”Detest părul care nu se mișcă și care este fixat până la nemurire”

Maurice: Nu mă întreba de ce ținuta are ceva de Eurovision. N-ai făcut-o tu, este evident din avion, dar cine a făcut-o, a făcut-o prost.

Andreea: Nu am cusut-o eu.

Maurice: Nu ai gândit tu alăturarea pieselor.

Raluca: Referințele.

Andreea: Ținuta asta începe cu V.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca: Zi-le numele, dragă, că nu sunt români.

Andreea: Valentino.

Raluca: Ce e de la Valentino din ținută?

Andreea: All pink este Valentino. 

Citește și: Iris a izbucnit în lacrimi: ”Am un talent să-mi pun piedici în viață!” Maurice Munteanu a intervenit: „Ai fi avut ținute pentru încă șase sezoane de ”Bravo, ai stil!” de acum încolo”

Lacrimile nu au întârziat să-și facă apariția pe chipul Andreei, concurenta a fost încolțită de jurați.

Maurice: Pentru că știai că o să te întrebăm noi, te-ai uitat și tu repede pe colecție și ai văzut că Valentino a pus roz cu roz.

Raluca: I le dă. Îi dă notițe înainte.

Andreea: Eu muncesc secundă de secundă și în momentul ăsta, nu mă simt cum m-aș simți în mod normal, pentru că de când am terminat filmările nu am stat.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.