Andreea a pus piciorul în prag și a făcut mărturisiri tranșante la Bravo ai stil! „Eu sunt în continuare o concurentă de temut!” Iată cum au reacționat colegele sale și ce replici acide i-au transmis

Author: Ana Filip
Actualizat: 10 aug 2023, 00:28
bravo, ai stil Foto(5)

Andreea, marturisiri inedite in platoul Bravo, ai stil

Sursa: Captură KANAL D

Andreea a dat de înțeles colegelor sale că a revenit în forță în competiție, în ciuda perioadei în care a preferat să își refacă liniștea interioară! Iată ce reacții au avut colegele sale! „La început o vedeam puternică pe Andreea, însă acum e cantitate neglijabilă!”

Marea Finală a sezonului cu numărul 8 al competiției „Bravo, ai stil” va avea loc în curând la Kanal D, iar lupta pentru mult râvnitul premiu 100.000 de lei și pentru titlul de "Cea mai stilată femeie din România" devine din ce în ce mai aprigă și mai dificilă, deoarece toate concurentele se străduiesc să aducă în fața juraților și a publicului ținute din ce în ce mai bune.

Nici în ediția din această seară micile tensiuni iscate între fete fie în culise, fie în platou nu au lipsit. Andreea a simțit nevoia să confirme faptul că are de gând să lupte în continuare și să își păstreze statutul de concurentă de temut așa cum a fost privită până acum de colegele sale.

Andreea a pus piciorul în prag și a făcut mărturisiri tranșante! „Eu sunt în continuare o concurentă de temut!”

În ediția de astăzi a emisiunii Bravo, ai stil, Andreea a recunoscut atât în culise, cât și în platou faptul că a avut într-adevăr o perioada în care a fost mai retrasă deoarece s-a dedicat propriei persoane și-a refăcut liniștea interioară, însă în prezent se simte mai pregătită că oricând să revină în forță și să lupte cu toate armele pentru a se menține în top.

Andreea: Mă simți absentă? Nu, îmi refac energia! Eu sunt în continuare o concurentă de temut! Adică eu așa mă consider! Nu consider că dacă am fost să zicem absența, cum spui tu, câteva zile, nu mai sunt așa! Dar îmi refac și eu energia că sunt om! Și e nevoie și de acest lucru! Mi-am dat singură că să zic așa, între ghilimele, o pauză să îmi revin, să mă încarc și să fiu pregătită de subiecte noi!

Ilinca Vandici: Deci ai revenit?

Andreea: Da, normal!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ilinca Vandici: Și în același timp recunoști că ți-ai luat o pauză și că n-ai mai fost atât de activă, în emisiune, în culise...

Andreea: Da, dar nu a fost dintr-o rea intenție ci pur și simplu am considerat că merit o mică pauză că să mă reîntorc!

Pe de altă parte, unele dintre colegele sale nu au privit cu ochi buni comportamentul și atitudinea Andreei din ultima vreme, ci au subliniat că această nu mai este deloc atât de puternică precum încă se crede ea că ar fi în cadrul competiției.

„La început o vedeam puternică pe Andreea, însă acum e cantitate neglijabilă!”, a spus Iris.

Citește și: Când are loc Marea Finală "Bravo, ai stil!" sezonul 8! Ce premiu va primi câștigătoarea titlului de "Cea mai stilată femeie din România"

Citește și: „Împreună formați un neuron”. Jasmine, atac furibund la adresa Alexandrei și a lui Iris! Alexandra nu a mai putut suporta trufia lui Jasmine după ce Diana a pornit o discuție sensibilă