Andreea Antonescu: "Am luat 21 de kg in timpul sarcinii si am dat jos 22 de kg". Afla SECRETUL cantaretei! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:50

Andreea Antonescu vrea din ce in ce mai tare sa revina in atentia publicului. Mai apare pe la un eveniment monden, mai realizeaza un pictorial si se pregateste de o revenire in forta tot cu Miss Ventura!

"Va fi ceva misto, misto si iti dai seama ca n-as putea sa iti dezvalui tot, tot, tot deodata", a spus Andreea. Asteptam reinventarea caci daca nu vine cu ceva nou sigur n-o sa fie pe placul multora! Fanii vor sa o vada sexy.

 

Intrebata cum si-a revenit dupa nastere, aceasta a raspuns: "Dupa cateva zile am intrat in studio, asa ca repede si bine cum s-ar zice". 

Artista chiar si dupa ce a nascut a tinut sa-si pastreze stilul vestimentar de pustoaica hot. Nu renunta la pantalonii extrem de scurti, la dresul plasa, iar de aceste botine se pare ca nu se mai dezlipeste.

 

Artista a spus ca in timpul sarcinii a luat 21 de kilograme, dar a reusit sa dea jos 22 de kilograme si fara niciun efort. "Sunt persoana care nu ar trebui sa vorbeasca de o dieta.

Eu mananc cartofi prajiti, ciocolata, paste. Sub nicio forma n-as putea sa fiu un exemplu. Muncesc f mult. Nu am timp"
, a mai adaugat fosta componenta a trupei Andre.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Afla mai multe din materialul video prezentat in cadrul emisiunii" D-Paparazzi".  

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?