Andreea Antonescu, dezvăluiri despre Culiță Sterp de la Survivor România 2021: „Mă așteptam la un pic mai mult...” Ce a deranjat-o pe Faimoasă?

Autor: Amalia Georgescu
Andreea Antonescu și Culiță Sterp de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Andreea Antonescu a fost eliminată de la Survivor România 2021 și după ce a revenit în țară, vedeta a făcut mai multe dezvăluiri despre foștii ei colegi. Ce a spus despre Culiță Sterp?

Deși majoritatea celor din echipa Faimoșilor au hotărât să o voteze pe Andreea Antonescu spre eliminare, aceștia considerând că nu este pregătită din punct de vedere fizic să facă față unei astfel de competiții, Faimoasa nu a fost supărată și a acceptat alegerea colegilor de echipă. După ce s-a întors acasă, vedeta a dezvăluit ce se întâmpla, de fapt, în tabăra Faimoșilor. Ce declarații a făcut despre Culiță Sterp, fostul ei coleg de la Survivor România 2021?

Ce a deranjat-o pe Andreea Antonescu la Culiță Sterp? Faimoasa a dezvăluit totul

Nu mai este un secret pentru nimeni că Faimoșii se bucurau de fiecare dată când Andreea Antonescu nu putea intra pe trasee, considerând că acesta reprezintă un avantaj în fața Războinicilor. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 nu se descurca foarte bine la probele sportive, lucru pe care l-a recunoscut, motiv pentru care Faimoșii își doreau ca ea să nu concureze.

Chiar dacă știa acest lucru, Andreea Antonescu a mărturisit că o afirmație făcută de Culiță Sterp a deranjat-o peste măsură. 

Se pare că Faimosul ar fi zis că ar fi bine ca ea să își rupă un picior pentru a nu mai concura, însă Andreea Antonescu speră în continuare că a fost vorba doar despre o glumă. Faimoasa a spus că și l-a imaginat pe Culiță Sterp altfel și că și-ar fi dorit ca acesta să dea dovadă de ceva mai multă verticalitate în cadrul competiției.

Citeste si: Andreea Antonescu, primele declaratii despre Faimosii de la Survivor Romania 2021. Este uimitor ce a spus despre Jador!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„A zis că ar trebui să îi rupem Andreei un picior ca să stea pe bancă, să nu concureze. Vreau să cred că e o glumă, eu am un simț al umorului dezvoltat. Mă așteptam la un pic mai multă verticalitate din partea lui.” a spus Andreea Antonescu în emisiunea Teo Show de la Kanal D.

După ce s-a întors de la Survivor România 2021, Andreea Antonescu se bucură de tot ceea ce i-a lipsit cât timp a fost plecată în Republica Dominicană.

Vedeta petrece timp cu fiica ei, merge la saloanele de înfrumusețare și se bucură de preparatele la care putea doar să viseze în perioada în care era concurentă la Survivor România 2021.

 

Citeste si: Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre Jador chiar de ziua Faimosului? A făcut totul public: „Viața e plină de surprize!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.