Andreea Antonescu, sexy si rea s-a sarutat cu un barbat! Vezi imagini din primul ei film produs in Statele Unite

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:01

Andreea Antonescu a jucat in primul ei film produs dincolo de Ocean. Cu toate ca are diverse activitati in Statele Unite, Andreea marturiseste ca isi doreste sa ramana tot in tara.Vezi imagini din primul film produs in Statele Unite in care joaca Andreea Antonescu! S-a sarutat cu un barbat si a jucat rolul unei fete rele si sexy!

Andreea Antonescu marturiseste ca nu este o actrita foarte talentata insa a acceptat provocarea de a juca intr-un scurt metraj in Statele Unite.  "Oameni buni, voi va dati seama de cate lectii de actorie am avut nevoie eu ca sa pot juca acele cateva scene? Foarte multe. Povestea filmului e povestea clasica: lasi baiatul bun pentru baiatul rau", a declarat pentru WOWbiz Andreea Antonescu.

 

Vezi secventele din film aici!

 

Filmul in care a jucat cantareata a presupus si o scena ceva mai dificila: un sarut.

Sotul ei nu a primit cu incantare aceasta veste.  "In momentul in care Traian a aflat ce am de facut in film mi-a zis ca ma duce acolo si sa sunt cand trebuie sa vina sa ma ia de acolo. Sincer, a fost 3-4 duble pentru scena sarutului", a marturisit Andreea.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

In

ciuda tuturor zvonurilor, Andreea este hotarata sa ramana in Romania.

 

"Mie imi place tara noastra, sunt probleme, greutati, dar nu as putea fara. Imi place civilizatia, o admir, dar sunt romanca pana in adancul sufletului meu. De-a lungul anilor am tot mers si am vizitat. Prima oara am avut un turneu in America in 2001 sau 2002 si mi-a placut mult de tot, tocmai de asta am plecat des.

Imi place foarte mult dar nu as putea sa plec", a mai spus Andreea

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.