Andreea Antonescu si-a marit bustul cu un tratamentul 100% natural, Clinical Bust!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:12

Andreea Antonescu este, fara doar si poate, o femeie frumoasa si ravnita de multi barbati din Romania.

Cantareata are un corp bine proportionat si a fost inzestrata de mama natura cu un bust generos, la care viseaza multi barbati.

Andreea ne-a dezvaluit, in exclusivitate, un secret de-al ei prin care isi mentine sanii fermi: o crema "minune". De ceva timp artista a apelat la un tratament pentru marirea si tonifierea bustului in mod natural. "Folosesc si recomand tratamentul clinical bust pentru marirea si tonifiera bustului in mod natural.

Eu sunt foarte multumita de rezultat", ne-a declarat Andreea Antonescu.

Artista administreaza zilnic capsulele naturale si isi aplica in fiecare dimineata si seara crema clinical bust, timp de 60 de zile, prin masaj circular. Crema elibereaza ingrediente din plante cu efect asemanator cu al estrogenilor catre san, stimuland receptorii pentru estrogeni din glandele mamare sa produca tesut mamar aditional.

98% dintre femeile care au urmat tratamentul Clinical Bust au obtinut o marire de 5 cm a bustului in doar 60 de zile! Clinical Bust contine cea mai buna formula si ingrediente de cea mai buna calitate,
toate 100% naturale.

Produsele naturale contin un amestec de plante ce produc o reactie asemanatoare cu cea din perioada pubertatii, ingredientele din plante dau estrogen. In aceasta maniera are loc marirea tesutului delicat din interiorul sanilor. Astfel de produse nu contin in compozitia lor hormoni, ci numai plante speciale care stimuleaza productia de estrogen, echilibreaza hormoni si tonifica sanii in mod natural. Astfel cresterea sanilor in mod natural poate fi posibila.


Tratamentul natural, format din pastile si crema, se urmeaza timp de 60 de zile si promite o marire de pana la 5cm. Se poate cumpara si din romania de pe magazinul online www.clinicalbust.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”