Andreea Arsine, una dintre cele mai valoroase concurente de la Exatlon, marturisiri inedite: „Copilaria mea a insemnat munca!”

Author: D.I.

Cum se va descurca Andreea Arsine in bataliile care urmeaza la „Exatlon” aflati urmarind semifinala si finala celebrului show, astazi si duminica seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

Andreea Arsine este una dintre cele mai valoroase concurente de la Exatlon. Hotarata, implicata si tenace, faimoasa s-a apucat de atletism la varsta de 8 ani la sfatul tatalui ei, antrenor de box si atlet de performanta.

De altfel, cel care i-a dat viata a fost intotdeauna alaturi de ea, fiind nedezlipit de langa pista de atletism pe care, cu indarjire, se antrena Andreea Arsine. Pentru atleta "Exatlon" viata s-a invartit in jurul sportului de performanta, inca de la varsta frageda.

" Nu pot sa spun ca am avut o copilarie ca ceilalti copii normali, copilaria mea a insemnat munca. Fac sport de la 8 ani, performanta de la 11, si viata mea a insemnat cantonamente, antrenamente dimineata si dupa amiaza si scoala. Aveam undeva la 4-5 ore de antrenament pe zi, 2-3 ore dimineata, 2-3 ore dupa amiaza", rememora atleta inainte de a pleca la "Exatlon".

Daca pasiunea pentru sport si determinarea le-a mostenit de la tatal sau, putini oameni stiu ca relatia Andreei Arsine cu mama ei este una speciala, cea care i-a dat viata fiind cea mai buna prietena si sfatuitor in viata de zi cu zi.

" Ea tot timpul a fost aproape de mine, este foarte creativa, cand eram copil era designer vestimentar, facea hainele de serie pentru niste firme.

Din pacate, s-a lasat de aceasta profesie, desi este o femeie foarte talentata. Dar cand eram mica ea imi facea haine, rochiile de bal, numai din dantele", povestea cu duiosie faimoasa spunand ca, desi a fost rasfatata de parintii sai, a primit de la acestia cea mai importanta povata, aceea de a munci pentru ce isi doreste.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Impresionant! Cu ce s-a ocupat Ion Surdu inainte de a se dedica sportului? „Sunt expert in shot-uri!”

" Cu primii bani castigati mi-am cumparat primul telefon mobil; tatal meu m-a invatat valoarea banilor, m-a facut sa obtin prin munca ceea ce imi doresc ”, a povestit Andreea Arsine.

Cum se va descurca Andreea Arsine in bataliile care urmeaza la „Exatlon” aflati urmarind semifinala si finala celebrului show, astazi si duminica seara, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.