Andreea Balan, amenintata cu MOARTEA: "Hai sa o stropim cu benzina si sa ii dam foc!" Ce se intampla cu artista

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 oct 2018, 11:16

Andreea Balan s-a numarat printre artistii care nu au sustinut referendumul impotriva familiei traditionale, ea facandu-si publica aceasta opinie.

Se pare ca a avut de suferit din aceasta cauza. Dupa cum a marturisit intr-o postare publicata recent pe pagina ei de Facebook, Andreea s-a confruntat cu amenintari cu moartea si diverse injurii aduse de cei care nu ii impartaseau opinia.

"Carpa ce esti, sa infunzi iadul!“, „Tu si altii veti fi blestemati ca ati prostit atata lume. Sper sa mori in chinuri grele. Blestemata sa fii tu si neamul tau!“, „Cine are benzina? Bricheta am eu.

Daca ii place sa se joace cu focul, hai sa o stropim cu benzina si sa ii dam foc“, „Pune-ti pistolul in gura. Apas eu pe tragaci“, sunt cateva dintre amenintarile primite de Andreea Balan.

Iata ce mesaj le-a transmis artista celor care au amenintat-o:

„Ce fac unii oameni care se cred credinciosi – blesteama, ameninta cu moartea, chiar omoara (Isis) si isi justifica faptele malefice si oribile prin «asa a vrut/zis Dumnezeu/Allah».

"Asta nu e religie, dragilor! Prin religie si credinta eu inteleg iubire, calm, toleranta, acceptare si ajutor pentru semenii tai.

"Toate aceste ganduri sau fapte negative si malefice se vor intoarce la cei care le emit in univers sub o forma sau alta. Nimic nu ramane neplatit“, a mai spus Andreea Balan.

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.