Andreea Balan: "De ce filmez in spital? Asta facem noi!". Cum se simte artista si ce interdictii are

Autor: L.S.

Pe 1 aprilie Andreea Balan a aflat cea mai buna veste: este bine, iar operatia se vindeca foarte bine.

Artista si-a scos firele saptamana trecuta, iar medicii au supus-o si unei ecografii. Andreea Balan a rasuflat usurata cand i s-a spus ca nu s-a mai format niciun hematom, iar operatia se vindeca frumos si bine.

Bucuroasa ca sanatatea ei evolueaza foate bine, proaspata mamica isi petrece timpul de recuperare cu familia si prietenii, dar nu isi neglijaza fanii, pe care ii tine la curent cu ajutorul vlogului ei.

Vezi cele mai hot stiri Kanal D

Dupa 3 operatii, Andreea e in afara oricarui pericol si se poate bucura de o viata normala. Medicii i-au impus artistei sa nu faca efort in urmatoarele saptamani si sa fie in repaos. Andreea Balan nu are voie sa faca sport, insa este fericita ca ce a fost greu a trecut, iar acum lucrurile incep sa reintre pe fagasul firesc.

Andreea a iesit in parc cu fiica ei cea mare, insa artista nu a putut sa tina pasul cu sprintena Ella, care debordeaza de energie si veselie. Artista s-a intrebat cum se va descurca oare atunci cand si Clara va creste si va trebui sa mearga la locul de joaca cu doi copii, nu cu unul.

Citeste si: Alege luna în care te-ai născut și află care ți-e DESTINUL. Dacă ai venit pe lume în Ianuarie, rolul tău este de Lider

Citeste si: TESTUL surprinzător de REAL: alege o culoare că să-ți spun cum îți va merge în viață

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu umor, Andreea s-a bucurat ca acum este doar cu Ella si a tinut sa felicite parintii si bunicii care ies zilnic cu copiii si reusesc sa faca fata! Artista a recunoscut ca ea se simte epuizata dupa o zi petrecuta la locul de joaca si i-a marturisit sotului ei ca il apreciaza pentru faptul ca a stiut cum sa faca astfel incat sa fie ascultat de Ella. "In parc, Ella asculta de tine ca de Dumnezeu, de mine...mai

putin.", a spus artista.

Andreea se simte foarte bine si e nerabdatoare sa se recupereze complet, iar intre timp se bucura de cei dragi si de natura.

Colegii de breasla au sustinut-o in toata perioada dificila de dupa cea de-a doua nastere, iar atunci cand Andreea Balan a fost criticata ca se filmeaza pe patul de spital, artistii prieteni i-au luat apararea.

"Am inviat", le-a spus Andreea prietenilor. "Iti multumim ca ne tii la curent cu vloguri. Oamenii nu inteleg...", a comentat un prieten al artistei.

Vezi kanal D live

 

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.