Andreea Balan de vorba cu mama ei: "Nu dorim nimanui sa treaca prin ce am trecut noi"

Autor: L.S.
Actualizat: 09 sep 2020, 00:55

Andreea Balan a stat de vorba cu mama ei despre cele intamplate in saptamanile in care artista a fost in spital

In timp ce fetita cea mare, Ella este plecata in parc cu bunica paterna, proaspata mamica isi alinta puiul, pe Clara, care a implinit 4 saptamani de viata. Andreea a stat de vorba cu mama ei intr-un vlog si ne-a marturisit ca bunica nu a stiut nimic despre starea grava in care se afla fiica ei dupa ce a nascut.

O prietena de-a Andreei i-a spus doamnei Balan ca vuieste presa despre o intamplare tragica.

"A fost dureros! Foarte dureros", a spus mama cantaretei.

Citeste si: Andreea Bălan ”a făcut depresie”. Ce se intampla acum cu artista

A doua zi, cand Andreea a fost vizitata de mama ei la spital, artista respira cu ajutorul tubului de oxigen

Clara a fost ingrijita de tatal ei si de bunica, a crescut si a fost cuminte, in asteptarea mamei.

Bunica si proaspatul tatic au facut nopti albe cu schimbul ca sa o ingrijasca si sa o hraneasca pe micuta, in absenta Andreei, iar greutatea ei actuala spune ca totul a decurs foarte bine. Clara e o mica mancacioasa si are acum 4 kilograme.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand a aflat ce se intampla cu fiica ei, mama Andreei l-a sunat pe George, care a asigurat-o ca totul e bine, desi nici el nu stia clar ce urma. Sotul Andreei a vrut sa o protejeze pe bunica si nu i-a spus detaliile grave.

Citeste si: Dana Rogoz, despre Andreea Bălan: „Când știi că femeia era să moară la naștere, pe tine te interesează dacă alăptează sau nu?!?”

Andreea povesteste ca nu isi aminteste de loc sa fi fost vizitata de mama ei sau sa fi stat de vorba cu ea. Artista spune ca si medicii ii spuneau in mod repetat acelasi lucru pentru ca ea nu tinea minte nimic. Perioada de amnezie a fost pana in a treia zi, cand Andreea Balan a fost dusa in salonul ei si nu a mai fost nevoie sa stea la terapie intensiva.

Bunica povesteste ca Ella a primit-o bine pe Clara, insa e nevoie de rabdare ca cele doua surioare sa isi formeze o relatie si sa se accepte reciproc.

" Nu dorim nimanui sa treaca prin ce am trecut noi! Nu dramatizam, dar a fost foarte greu", a spus mama Andreei.

Vezi cele mai hot stiri kanal d

Astazi, 1 aprilie, Andreea va merge sa i se scoata firele de la ultima operatie si sa fie consultata. Spera ca totul va fi bine si ca nu s-au mai format hematoame care sa necesite interventii chirurgicale. Cantareata are un optimism molipsitor, iar mama ei spune ca e si foarte curajoasa! Doamna Balan o apreciaza pe Andreea ca a avut curaj sa faca si al doilea copil.

Vezi kanal d live

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.