Andreea Balan lupta pentru a reveni la viata normala. Mesajul artistei i-a speriat pe fani: „Ne rugam pentru tine!”

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 09 sep 2020, 10:10

Andreea Balan a facut un anunt public pentru a le spune tuturor cum se simte in momentul de fata, dupa operatie prin care a trecut.

Se pare ca artista se simte bine, doar ca incearca din rasputeri sa treaca si peste durerile postoperatorii care sunt destul de chinuitoare.

Citeste si: "Dumnezeu sa te aiba in paza!", mesajul primit de Andreea Balan care i-a speriat pe toti. Ce s-a mai intamplat cu artista

„M-am trezit, sunt ok si sunt atent supravegheata si monitorizata. Operatia a decurs bine si s-au eliminat toate hematoamele.

Acum ma “lupt” cu durerea fizica deoarece aceasta operatie ma doare cat celelalte 2 la un loc 😔. Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase si de incurajare. Ma ajuta mult...” – este mesajul Andreei, transmis prin intermediul retelelor de socializare tuturor fanilor sai.

Citeste si: Andreea Balan, cu fetita in brate, mesaj EMOTIONANT pentru fani "Dupa doua zile de lupta ca sa traiesc..."

Spre sfarsitul saptamanii trecute, Andreea Balan a avut nevoie de o noua interventie chirurgicala din cauza unor hematoame care s-au format in urma operatiei de cezariana de la inceputul lunii.

Vezi KanalD live

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.