Andreea Balan, mesaj inedit pentru sustinatorii sai! "Dupa ploaie intodeauna rasare soarele..." Iata cum se simte artista dupa problemele grave de sanatate din ultimele zile si ce anume le-a transmis fanilor sai!

Author: Daniela Iliuta
Foto(4)

Andreea Balan le-a transmis un mesaj important fanilor sai.

Andreea Balan a trecut prin clipe extrem de grele dupa ce, in timpul nasterii celei de-a doua fetite, a suferit un stop cardio-respirator.
Inima vedetei s-a oprit atunci timp de un minut. Din fericire insa medicii au actionat rapid si au reusit sa o readuca la viata.


Desi starea artistei parea ca revine la normal, Andreea Balan a ajuns iar pe masa de operație din cauza unor complicatii suferite dupa cezariana in urma careia a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiica a sa, Clara Maria.

Vedeta se afla inca in spital, insa a marturisit ca se simte mai bine si abia asteapta sa isi stranga la pieptcat mai curand cele doua fetite. Andreea le-a dezvăluit fanilor sai cate zile va mai ramane internata in spital, dupa ce a suferit mai multe interventii chirurgicale.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Dupa ploaie intodeauna rasare soarele... Ma simt din ce in ce mai bine, iar mesajele voastre m-au ajutat si incurajat enorm! Le-am citit pe toate si va multumesc din suflet. Abia astept sa ajung acasa la fetitele mele, dar trebuie sa mai stau cateva zile in spital fiind atent supravegheata si ingrijita.", a scris Andreea Balan pe contul ei de socializare.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.