Andreea Balan: "Nu se leaga meseria pe care o fac eu cu statutul de femeie maritata"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:52

Andreea Balan a aratat mai sexy ca niciodata in platoul "CanCan TV". Diva pregateste un show incendiar de vara, beach party unde va avea coregrafii noi pentru fiecare concert in parte.

Asadar, artista nu va avea vacanta chiar daca va sta toata vara pe litoral. Mai ales ca este si un an electoral, iar primarii doresc sa-si incante alegatorii. Ei, dar nu numai despre proiectele muzicale a discutat Andreea Balan la" CanCan TV", ci si despre relatia ei cu Keo. Cei doi sunt impreuna de sase ani, dar cu toate astea nu au discutat despre casatorie. 

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”

Andreea

Balan a dezvaluit ca nu isi doreste deocamdata sa se marite pentru ca nu vrea sa i se spuna doamna." Nu se leaga meseria pe care o fac eu cu statutul de femeie maritata", a declarat Andreea Balan, referindu-se cel mai probabil la show-urile sexy cu care isi incanta admiratorii prin cluburi. Cantareata a mai adaugat ca evita sa se afiseze cu Keo la evenimente mondene ca ambii artisti vor sa lase impresia ca sunt disponibili.
Andreea a dezvaluit, insa, cu ce a cucerit-o Keo. Iubitul ei este un om calm, in care artista a gasit confort si intelegere." Keo nu are defecte, eu am defecte. Sunt colerica, dar imi trece repede", a declarat Andreea Balan. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.