Andreea Balan, operata din nou dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange! Vestile sunt ingrijoratoare: care este starea artistei

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 sep 2020, 11:50

Andreea Balan, operata din nou! Probleme grave de sanatate pentru cantareata!

La doua saptamani dupa ce a fost la un pas de moarte in urma unui stop cardio-respirator, Andreea Balan este operata din nou.

Se pare ca aceasta ajuns din nou pe mana medicilor dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange. Specialistii au descoperit ca s-au format o serie de hematoame sub operatie si, astfel, au fost nevoiti sa faca o noua interventie chirurgicala.

Andreea Balan, operata din nou dupa ce s-a trezit intr-o balta de sange!

Andreea Balan a trecut astfel prin doua operatii extrem de grele in numai doua saptamani.

Potrivit click.ro, artista urmeaza un tratament riguros si ia nu mai putin de 5 pastile zilnic. In plus, aceasta apeleaza la inflamatoare puternice pentru a-si alina durerile crunte pe care le simte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cemal se zbate intre viata si moarte! Afla ce se va intampla cu tanarul politist, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Povestea noastra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Ea este cea mai importanta femeie din viata lui Burak Deniz (Baris din serialul "Povestea noastra")! Iata cum arata mama celebrului actor si ce relatie frumoasa are cu fiul ei!

Andreea Balan a trecut prin clipe extrem de grele dupa ce, in timpul nasterii celei de-a doua fetite, a suferit un stop cardio-respirator.

Inima vedetei s-a oprit atunci timp de un minut. Din fericire insa medicii au actionat rapid si au reusit sa o readuca la viata.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.