Andreea Balan s-a casatorit cu George Burcea! Iata ce tinute au ales sa poarte cei doi indragostiti la fericitul eveniment!

Autor: D.I.

Andreea Bălan și George Burcea au spus astăzi da, în fața ofițerului Stării Civile, unde le-au fost alături cei mai apropiați oameni.

Desi declara cu ceva vreme in urma ca atat cununia civila cat si cea religioasa vor avea loc in luna septembrie, se pare ca artista si iubitul ei, George Burcea s-au razgandit si au decis sa se casatoreasca civil mai devreme.

Andreea Balan s-a căsătorit, astăzi, cu tatăl fetițelor sale, George Burcea, la starea civila, unde amandoi au spus un "da" hotarat.

"Un DA hotarat am spus azi cu iubire incredere si fericire!!!", a spus Andreea Balan, pe contul ei de socializare.
In cadrul fericitului eveniment a fost prezentă și Andreea Antonescu. Pe cele două le leagă o prietenie de mai bine de 20 de ani, iar astăzi Andreea Antonescu a venit să îi fie alături Andreei Bălan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Astazi, la „Se striga darul”, Andreea Mantea, sfaturi pretioase pentru Mihai Mitoseru: „Ca sa fii un campion trebuie sa treci prin foarte multe lucruri (...)  prin multe rautati si prin foarte multe fenomene... naturale”

Andreea Bălan urmează să se mărite religios în luna septembrie cu iubitul ei, George Burcea, și a anunțat deja că va face un eveniment grandios, cu 250 de invitați, care să includă atât nunta, cât și botezul celei de-a doua fiice a lor, Clara.