Andreea Balan si Andreea Antonescu le-au facut o surpriza uriasa fanilor, care au venit cu sutele sa vada MINUNEA!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 03:42

A fost un spectacol pe cinste, la care s-au varsat si lacrimi! Nu, nu ne-am intors in 1997.

Chiar daca nu va vine sa credeti, imaginile au fost surprinse chiar in acest sfarsit de saptamana. Andreea Balan si Andreea Antonescu le-au facut o surpriza uriasa fanilor, care au venit cu sutele sa vada minunea. Prezente la Galati, orasul de origine al Andreei Antonescu, cele doua blondine au urcat impreuna pe scena si au cantat slagarele care le-au facut celebre in anii '90.

Prima care a urcat pe scena a fost Andreea Antonescu.
La mijlocul melodiei, si-a facut si Andreea Balan aparitia, spre incantarea  fanilor care au inceput sa aplaude frenetic. Au ales sa cante „Lasa-ma, papa, la mare”- un hit al anilor 90. Ba chiar au dansat, exact asa cum o faceau pe cand formau trupa Andre, s-au pupat si s-au imbratisat pe scena, semn ca si ele se gandesc cu nostalgie la vremurile apuse. Dupa ce au cantat impreuna, cele doua Amdrele au avut un schimb de replici savuros.
Desi amandoua au carierele lor solo, o impacare nu ne-ar uimi absolut deloc. Mai ales daca ne gandim ce a insemnat aceasta trupa.

Vrem, nu vrem, trupa Andre, formata din Andreea Balan si Andreea Antonescu, a scris o pagina importanta in istoria muzicii romaneasca. Creau isterie la fiecare concert. Cele doua erau privite ca niste zeite de toti adolescentii din tara. Dictau pana si stilul vestimentar al fanilor, fetele voiau cu orice pret codite in stilul Andre si pantofii- „bucuria piticilor”, celebre platforme cu care Andrelele apareau pe scena.

Au fost adevarate superstaruri ale momentului. Aveau atat de multe concerte incat la apogeul carierei lor se deplasau la spectacole cu elicopterul, o premiera la acea vreme pentru Romania.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

S-au despartit, insa, in anul 2000, dupa ce Andreea Antonescu a pozat intr-o revista dedicata barbatilor. Chiar daca atunci au trecut mai bine de 15 ani, piesele lor sunt in continuare fredonate de tineri la concerte.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.