Andreea Balan si Keo s-au DESPARTIT. BARFE sau strategie de PR?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Lumea vedetelor e din nou in fierbere. O veste despre o despartire soc se cere confirmata.

Mai ales ca cei doi protagonisti sunt nimeni altii decât Andreea Balan si Keo! Vuieste tara in lung si lat ca unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz s-ar fi despartit. Sa se incheie 8 ani dintr-o frumoasa relatie, ferita de ochii lumii? Ce s-o fi intamplat intre Andreea Balan si Keo?

Cuplul si-a investit economiile intr-o superba vila de peste 350 de metri patrati cu sapte camere.

Andreea si-a facut o sala de dans, iar Keo si-a amenajat un imens studio. In plus, solistii si-au construit aici si o sala de fitness, precum si dressinguri imense. Semn ca dragostea lor nu e doar un foc care arde si se stinge, ci una trainica, de durata.

Le lipseste ceva? O vorba din popor spune ca in viata trebuie sa plantezi un copac, sa ridici o casa si sa faci un copil...

La 35 de ani, Keo a plantat mai mult de un pom, a ridicat o casa alaturi de Andreea, dar cand vine vorba de copii, artistul nu spune prea multe: „ Va tinem la curent, cu siguranta, dar deocamdata suntem la plantatul pomilor ”, spunea Keo anul trecut. Si asa au si facut!

Caci toate zvonurile despre o eventuala despartire au fost infirmate. Andreea a fost cea care a facut anuntul la doar cateva ore de la aparitia asa zisei vesti bomba! „ Pentru toata presa care ma suna incontinuu: dezmint oficial aceasta stire ”,

a scris blondina pe pagina ei de Facebook.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO105651##

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.