Andreea Bălan și Tiberiu Argint, aniversare de lux! Cum au sărbătorit cei doi primul an de relație

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 25 iul 2022, 04:30
Andreea Balan si Tiberiu Argint, primul an impreuna
Sursa: Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint sărbătoresc primul an petrecut împreună. Deși vedeta a ținut relația departe de ochii curioșilor, de această data a lăsat să se vadă cât de fericită este în compania bărbatului cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Andreea Bălan a trecut prin clipe grele în urmă cu un an, după ce a anunțat că divorțează de George Burcea, tatăl fetițelor ei. La scurt timp, artista și-a găsit liniștea în brațele unui al bărbat care a reușit să o facă mai fericită ca niciodată. Cântăreața și Tiberiu Argint aniversează un an de relație, astfel au decis să plece într-o vacanță de lux.

Andreea Bănlan și Tiberiu Argint, primul an împreună

Andreea Bălan și Tiberiu Argint aniversează un an de relație și nu în orice fel, cei doi au plecat într-o vacanță de lux în Dubai.

Deși au existat la un moment dat tensiuni între ei, se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine în relația lor. Artista și iubitul ei au decis să sărbătorească primul an de relație într-un mod cu totul special, pe nisipurile fine de pe plaja din Dubai.

Cei doi au împărtășit momentele frumoase și pe rețelele de socializare, împreună cu fanii lor.

”La mulți ani, iubitul meu! Primul an minunat”,  a fost mesajul Andreei Bălan pentru iubitul ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”La cât mai mulți, iubita mea!”,  a fost răspunsul lui Tiberiu Argint pentru artistă. 

Citeste si: George Burcea rupe tăcerea! L-a înșelat Andreea Bălan?! Ce mesaje i-a trimis artista lui Keo când era însărcinată

Tiberiu Argint, îndrăgostit peste cap de Andreea Bălan

Cântăreața este foarte apropiată de comunitatea sa din mediul online, astfel încearcă să fie cât mai activă, chiar dacă este în vacanță.

Blondina postează zilnic imagini din vacanța luxoasă, iar story-uril sunt nelipsite de pe contul său de Instagram.

De curând, frumoasa cântăreață a postat pe contul de Instagram o fotografie într-un costum de baie alb, care îi scoate în evidență formele perfecte. Andreea Bălan are un trup bine lucrat și nici n-ai zice a fost însărcinată de două ori. Tiberiu Argint este uluit de frumusețea iubitei sale, deși el este cel care îi face pozele în vacanță, nu s-a putut abține să nu reacționeze la ultima imagine postată de artistă.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, însă preferă să o țină ascunsă de ochii curioșilor.

Citeste si: Andreea Bălan, dezvăluiri cutremurătoare din copilărie! Artista a îndurat bătăi crunte din partea tatălui său. Cum își apără blondina părintele